rivotril 2 mg pt somn?? | Forumul Medical ROmedic

rivotril 2 mg pt somn??

22-12-2009
samira24
Nu este medic/terapeut
samira24
buna, sunt aici pe acest site pentru a cere un ajutor. Am fost la un doctor psihiatru caruia i am explicat cateva din problemele mele. 1.sufar de paranoi daca nu dorm, iar mie foarte des mi se intampla sa am insomnii.
2.sufer de depresie 3. crize de anxietate- deoarece uneori am niste stari de agitatie pe care nu mi le pot explica si ma sperii din nimicuri ex. ar fi...merg pe strada si daca o persoana se indreapta rapid spre mine, intru in panica precum ca accea persoana vine sa ma atace. Doctorul meu mi a prescris effectin er pentru depresie, anxiar pentru stari de panica, si rivotril pentru a dormi. Rivotrilul mi a fost prescris drept ca somnifer. Eu citind prospectul am observat ca acesta este folosit in cu totul si cu totul alte tratamente. ? va rog da-ti o parere, si inca o rugaminte...ce spuneti de effectin er? eu am luat prima capsula azi si sunt f ametita si am mai luat si un anxiar asa cum mi a zis doct. de 3 ori pe zi...si sincer am niste nervii orice zgomot cat de mic ma scoate din sarite, pina si zgomotul tastaturii cand scriu momentan. VA ROG AJUTATI-MA SI DATI-VA O PARERE. Multumesc anticipat
24 comentarii
0
23-12-2009, ora 13:56
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Medicul Dumneavoastra stie cel mai bine de ce va trateaza astfel, asa ca intrebati-l chiar pe dumnealui, e cel mai in masura sa va raspunda.Clonazepamul(Rivotril) este o benzodiazepina care se foloseste si in psihiatrie, nu numai pentru epilepsie.Va recomand sa aveti mai multa incredere in prescriptiile medicale, sa le urmati intocmai si sa cereti medicului sa va informeze, in fond e dreptul Dumneavoastra si nu se va supara.Numai bine!
0
30-12-2009, ora 11:28
Glady
Nu este medic/terapeut
Glady
Recomand cu caldura RIVOTRILUL. Chiar am auzit povestea cu acest medicament de la o doctorita psihiatru. Am avut si eu aceleasi temeri cand am citit prospectul. Mi-a spus ca acest medicament a fost initial facut pentru tratarea epilepsiei. Dar este un bun somnifer si mi l-a recomandat pentru sotia mea care sufera de TAB (tulburari afective bipolare - boala psihica care alterneaza stari de depresie cu crize de expansivitate, posibil paronie, halucinatii... ruda buna cu schizofrenia, dar mai usor). Ti-am spus asta ca sa stii ce are sotia. Si acest medicament a fost foarte bun ca somnifer. Atunci cand sotia era agitata si nu dormea, exista pericolul sa intre in criza a doua zi... ei bine Rivotrilul a fost cel mai bun. Dar a fost suficient doza de 0, 5 mg (ca pt copii). In juma de ora adoarme si doarme profund si e odihnita a doua zi si nu mai e nevoie de repetat asta pana ce are nevoie din nou peste luni de zile. Rivotrilul de 2mg e pt adulti. I l-am dat in sferturi pt ca nu a fost necesar sa maresc doza. Eu zic sa incerci cu un sfert si daca nu adormi in juma de ora mai iei un sfert etc, , , sa vezi doza necesara pt tine. Poate nu e nevoie de 2mg.
Medicamentul il ia sotia de un an jumate, doi si e foarte bun pt scopul respectiv - somnifer. Am incercat si cu alt medicament - Levomepromazin - de asemenea recomandat de psihiatru ca somnifer, dar nu a fost la fel de bun... nu a dat un somn profund si odihnitor. Am incercat si ceva natural - Melatonina - care insa mai mult a dat agitatie si cosmaruri... pe acesta l-am incercat si eu si l-am aruncat la gunoi... deci Rivotrilul a ramas somniferul de baza.
Sanatate si la multi ani!
GD
0
27-07-2010, ora 17:00
firutza
Nu este medic/terapeut
firutza
Iau rivotril 2mg de 3luni.Cit timp este recomandata folosirea lui?
0
28-07-2010, ora 19:43
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Firutza: Stiu pe cineva care a luat 6 ani! Numai ca incearca pe parcurs, eventual ajutata de dr-ul tau psihiatru, micosrarea dozei.
Eu iau rivotril pentru anxietate, nu pentru ca ar fi somnifer. Oricum, e un medicament puternic. Pacat de faptul ca iau leponex ca nu pot "gusta" din plin de beneficiile rivotrilului, deoarece astea doua mai si interactioneaza si daca vreau sa nu-l iau degeaba tre sa-l iau dupa ce iau leponex
Sanatate!
0
28-07-2010, ora 20:52
firutza
Nu este medic/terapeut
firutza
clozapin:Si mie mi-a fost dat rivotrilul pt anxietate. Eu am acum urmatoarea schema de tratament:30mg mirzaten., 2mg rivotril si am crescut doza de leponex dela 50mg la 75 mg pentru ca nu pot sa dorm.Eu le iau pe toate odata.Explica-mi cum le iei tu.Miine ma duc sa vorbesc cu doctorul.Multumesc
1
28-07-2010, ora 21:13
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
firutza: esti o fericita daca iei medicamnte numai seara! De fapt asta e si scopul, sa ajungi sa iei numai seara inainte de culcare. Eu iau dimineata pranz si seara leponex si mai iau si de 3 ori pe zi rivotril etc. Ai grija cu dozele de leponex sa nu cresti cu mai mult de 25 mg fata de ziua precedenta adica daca ieri seara ai luat 50 mg si in seara asta nu poti dormi poti sa cresti nu mai mult de 25mg. Eu fac in felul urmator(dar nu si seara...seara iau leponex fara rivotril): dimineata si la pranz am grija sa iau rivotril macar o data cu leponexul daca nu dupa el.
Sa nu faci greseala sa intrerupi tratamentul cu leponex ca da sevraj si daca nu iei 24 ore si iei dupa aia poate fi de rau, poti face stop cardiac.
Numai bine!
0
22-11-2012, ora 17:19
Respect-Reciproc
Nu este medic/terapeut
Respect-Reciproc
Cat medicul psihiatru recomanda Rivotril, este decizia cea buna. Pentru anxietate, depresii, etc. puteti incerca cu caldura cateva sedinte de psihoterapie care va ajuta foarte mult.
0
04-09-2013, ora 03:45
vladut23
Nu este medic/terapeut
vladut23
Dupa parerea mea medicamentele astea iti fac bine pe moment. Cand le lasi iti revine insomnia.
0
04-09-2013, ora 03:47
vladut23
Nu este medic/terapeut
vladut23
Cel mai bun somn e cel natural nu cu chimicale gen imovane sau rivotril care tulbura sistemul nervos si nu prea rezolva cauza.
1
02-08-2016, ora 14:47
Selena00
Nu este medic/terapeut
Selena00
Buna ziua am avut de curand un atac de panica si am fost la un medic neurolog, mi-a zis ca am anxietate mi-a dat un tratament pe 10 zile in care m-am simptit de parca nu am avut niciodata nimic am luat jumatate rivotril la amiaz si seara, 1 pastila de piracetam si 1ml tanakm dimineata.dupa 10 zile am fst la control si mi-a recomandat sa intrerup tratamentu daca ma simt bine.dar starea de bine nu a durat decat 3 zile si am inceput sa am iarasi aceleasi simptome, dupa o discuitie telefonica cu medicu neurolog mi-a recomandat sa raiau tratamentu dar rivotril sa iau numai jumatate la amiaz.cu toate ca iau tratament eu tot nu ma simpt bine.ce este de facut??? Oare nu imi este bun tratamentu??
1
02-08-2016, ora 15:29
Psiholog Valentina Dragomir
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Valentina Dragomir
Bună Selena00,

pentru anxietate și atac de panică este recomandată vizita la un medic psihiatru și la psihoterapeut.
Cauzele anxietății sunt mai profunde și tratamentul ei constă în principal în psihoterapie și medicație de la un medic psihiatru.

Cu stimă,
Psih. Valentina Dragomir
0
02-08-2016, ora 17:06
Selena00
Nu este medic/terapeut
Selena00
Am fost la un medic neuro-psihiatru, el mi-a prescris medicatia asta...imi amortea limba, picioarele si calota de la cap cu tot cu frunte...de cand am luat pastilele mi-a fost bn dar cum am intrerupt cum mi-au aparut simptomele...oare ar trebui sa iau tratament pe o perioada mai lunga?
1
02-08-2016, ora 17:44
Selena00
Nu este medic/terapeut
Selena00
Cate o data simt ca ametesc
1
02-08-2016, ora 20:31
Psiholog Valentina Dragomir
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Valentina Dragomir
Am înțeles acum. Atunci, Selena, mergi înapoi la medicul tău și spune-i cum te simți. Numai el îți poate ajusta tratamentul sau ți-l poate prelungi.
0
13-10-2017, ora 14:38
Adela 001
Nu este medic/terapeut
Adela 001
Dati-mi voie sa ma prezint sub forma anonima. Sa presupunem ca ma numesc Adela, am 31 ani. In urma cu 2 ani am apelat la serviciile profesionale ale unei dne psihiatru din orasul meu. In urma consultului am fost diagnosticata cu tulburare depresiv anxioasa si am primit un tratament pentru inceput pentru o luna. La control, dupa o luna de tratament mi sa prelungit tratamentul pe o perioada de 3 luni datorita faptului ca m-am simtit bine in urma tratamentului. Ma simt obligata sa precizez medicamentele pe care le-am primit: Venlafaxina 150 mg, , anxiar, rispen de 1 mg, rivotril (care ulterior a fost scos de pe piata farmaceutica) si mirtazen (pentru pofta de mancare). Cand am batut pentru prima data la usa dnei doctor cantaream cu putin sub 50 de kg la 1, 60 m inaltime, foarte speriata de tot ceea ce se intampla in jurul meu. Tratamentul administrat ma schimbat in totalitate in sensul ca am devenit dintr-o data extrem de pasiva si cu o pofta nebuna de dormit. Nu ma interesa ce se intampla in jurul meu, ceea ce conta cel mai mult pentru mine erau orele de somn. La 2, 5 luni de la inceperea tratamentului m-am trezit dintr-o data (fara sa constientizez pana atunci) cu 20 de kilograme puse pe mine. Nu a contat atata timp cat eu eram linistita, ma simteam foarte usurata ca pot in sfarsit sa dorm. La insistentele familiei am facut o programare de urgenta la cabinet cu scopul de a opri luarea in greutate. La cabinet dna doctor a spus foarte deschis sa nu imi fac nici o problema ca voi scadea in greutate si mia indicat sa nu mai iau mirtazen (pana atunci nu am stiut care este medicamentul pentru pofta de mancare). I-am urmat sfatul si am ramas in continuare cu acel tratament fara mirtazen. Problema este ca pe langa cele 50 de kg pe care le aveam, in momentul de fata am cu 40 de kg in plus si nu ma opresc din luarea in greutate.
Nemultumirea mea este urmatoarea: in cele din urma am schimbat cabinetul medical iar dna doctor la care merg acum mi-a explicat ca tratamentul actioneaza sub forma unor sedative care incetinesc metabolismul. Astfel, dupa parerea mea primul medic care a prescris respectivul medicament trebuia sa stie acest lucru si sa nu il recomande in nici un fel.
In momentul de fata sunt o persoana posomorata care ma lupt cu greu sa ajung ziua de maine. Sunt o leguma lipsita de viata numai buna de aruncat la gunoi. Nu stiu ce sa fac.
0
14-10-2017, ora 10:37
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Din pacate medicamentele astea din sfera psihiatrica au multe efecte secundare si unul din cele mai frecvente este cresterea in greutate. Cred ca acesta e cazul si cu acel Mirzaten sau Mirtazen, e un antidepresiv care are ca efect secundar cresterea poftei de mancare si a greutatii corporale. Dar nu e singurul medicament cu acest efect secundar din coctailul acela de medicamente pe care l-ai primit initial, si-apoi a trecut un an si jumatate de cand ai renuntat la Mirzaten si tot ai continuat sa te ingrasi, deci nu doar de la acel medicament provine cresterea in greutate.
Vorbeste cu dna doctor la care te tratezi acum, daca nu iti poate schimba tratamentul cu alte medicamente care nu ingrasa. Si cauta neaparat un nutritionist in particular sau cu bilet de trimitere de la medicul de familie, care sa-ti stabileasca o dieta si poate un regim de viata -sport ca sa reduci treptat din greutate. Am vazut miracole facute de dietele astea stabilite saptamanal de nutritionisti la persoane care au fost o viata obeze si dupa 6 luni arata incredibil.
1
15-10-2017, ora 02:13
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Adela, de la Rispen urci in greutate mai departe, ai urcat si de la Mizarten ca ai mancat mai mult, dar si de la celalalt.
Du-te la alt medic si de urgenta schimba tratamentul.
Sora prietenului meu a luat 40-50 Kg intr-un an de la rispen
Nu trebuia sa se arunce repede la Rispen si Mizarten, Rispenul te face indiferenta, te sedeaza poate si de aia dormi asa, si mizartenul te seda si iti dadea somn. Un medic bun nu proceda asa.
Restul era bine ce ti-a dat.
Cum naiba nu ti-ai dat seama ca ai luat 20 Kg ? Nu vedeai si tu ca urca ? Nu vedeai la haine ? Ca si la 2-3-4 kile se simte imediat si cand te misti, nu ti-au zis aia din jur nimic ? Nu vedeai ca ti se ingroasa picioarele ?! Aici m-ai socat.
Eu si la 2 kg luate simt asa ca un inel in jurul burtii ca deja a inceput sa se depuna, chiar daca inca la haine nu se simte.
Nu mai sta ca ai luat deja 40 Kg, cum le mai dai jos ? Dar si starea ta nu e buna.
Deci de urgenta la alt medic ! Du-te la unul privat si gata, Sanador, Regina Maria, MedLife sau altii, ai n medici sa alegi.

In alta ordine de idei, Catinca, tratamentele sunt foarte utile, altfel risca omul sa i se agraveze problema si nu rezolva nimic, un tratament dat bine, ajuta foarte mult fara prea multe efecte secundare.
Daca chimia in creier e buna, nu apare anxietatea, daca nu te tratezi nu merge la psiholog doar.
In general cu tratament bun trece treptat de la sine totul, dar sigur ca poate ajuta si psihoterapia insa obligat cu tratament paralel. Te ajuta la psiholog ca mai discuti cu cineva, te mai asculta, mai inveti cum sa gestionezi anumite chestii si asa mai departe, deci si tratamentul si psihoterapia se completeaza una pe alta.
0
15-10-2017, ora 10:02
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Costy2008, nu-s impotriva medicamentelor. Da, recunosc, am scris mai sus "coctail de medicamente". Admit ca nu cunosc ce combinatii de medicamente se dau in depresii, posibil ca tocmai combinatia dintre doua antidepresive si un neuroleptic sa functioneze, habar nu am. Fiica-mea, in psihoza, a primit un singur medicament, un neuroleptic, doar in primele saptamani i s-a dat si Anxiar, care a fost scos la urmatoarea consultatie. Neurolepticul a fost Rispen si dupa cam o luna-o luna jumatate i-a fost schimbat cu Amisulprida din cauza unui efect secundar hormonal sever. Din pacate, ar fi trebuit s-o stie doctorita ca al doilea are fix acelasi efect secundar -eu am aflat-o pe loc dintr-o simpla cautare pe net, probabil ea nu stia pt. ca a lucrat cam toata viata la o sectie de barbati. Si da, Rispenul -ca si Amisulprida -ingrasa, a luat in 4 luni de tratament cam 15 kg, dar pornind de la 45kg nu pot zice ca arata acum prea rau. Insa, la un tratament de ani de zile, e limpede ca trebuie facut ceva sa se stopeze ingrasarea. Nu mai e cazul, i s-au scos ambele de vreo 10 luni si deocamdata fata refuza sa mai mearga la doctor pt. un alt tratament, asa cum fusese vorba.
Or fi multe neoroleptice pe piata, dar tin minte ca doctorita mi-a zis ca nu i-a mai ramas de incercat cu ea decat Seroquel si Haloperidol -primul tot cu ingrasare si probabil si alte napaste, al doilea cu tremurici vizibil.

Altfel, Rispenul a fost formidabil, nu-s de acord ca te face indiferent :).
0
16-10-2017, ora 02:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, in general rispenul seda si te facea cam indiferent, evident poate nu pe toti.
Sora prietenului meu a luat rispolept un an si era jale, pe langa sedat, a luat 40 kg intr-un an si a ajuns la 103 Kg
Amisulprida si rispenul urca nivelul prolactieni, ca asta ai gasit pe net, si asa ingrasa, pe langa alte tampenii.
Mai are de incercat Zeldox (ziprasidona) in caz ca nu l-a incercat, si Latuda (lurasidona) pe care sigur nu l-a incercat, astea doua nu ingrasa, Latuda nu a aparut inca la noi, dar va apare, este foarte bun. Ia sa zici la doctora sa vezi ce zice de astea doua.
Abilify ingrasa, ca acuma din asta ia sora prietenului, si de la abilify de la 103 Kg a ajuns la 155, avea tenta de a manca dulciuri, dar pe unii nu ii ingrasa ca nu are efectul asta.
De ce refuza fata sa mearga la medic ? Ca daca are psihoza trebuie sa ia ceva obligatoriu.
0
16-10-2017, ora 10:08
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Refuza sa mearga pentru ca nu e constienta de boala. Asa e la unii psihoza. Si nefiind depresiva sau anxioasa decat rareori si in niste limite de inteles, nu prea ai cu ce altceva s-o agati, ca simptomul psihotic -delirul in cazul ei- n-ai cum s-o convingi ca e de psihiatrie, crede ca e reactia ei normala la niste evenimente reale, tine la el ca la ochii din cap. Te considera dusmanul ei daca o contrazici, daca incerci sa-i sugerezi ca lucrurile alea nu se intampla sau ca e o greseala de interpretare din partea ei, esti nebun tu, insensibil sau ii vrei raul, participi si tu la complotul tuturor impotriva ei. Altfel, capul ii merge foarte bine, anul asta a avut o serie de succese universitare samd.

Mi s-ar parea normal sa existe in orice clinica sau spital de psihiatrie si un nutritionist/dietetician sau cum s-o numi si asa cum sunt trimisi bolnavii la psiholog sa fie automat trimisi si la nutritionist, atata timp cat iau medicamente care ingrasa. Sa iei 40 de kg intr-un an si alte 50 anul urmator si tie ca medic sa-ti pese doar ca dispar simptomele psihotice mi se pare sinistru.
1
16-10-2017, ora 12:47
Adela 001
Nu este medic/terapeut
Adela 001
Va multumesc pentru ca v-ati rupt din timpul vostru pentru a-mi explica ce sa intamplat de fapt cu mine...lucru pe care nu l-am auzit de la nici una dintre doctorite cum ar fi fost normal. Am stat si am citit cu lacrimi in ochi ce ati scris fiecare.
Ma doare foarte tare si sa va spun de ce: fara sa incep lupta cu kg si cu mine insami am pierdut. Intotdeauna am fost ratusca cea urata si nu din cauza ca sunt urata ci din cauza statutului financiar. Mama m-a crescut singura de cand m-am nascut cum a putut ea mai bine. Am suferit enorm de multa batjocura din cauza faptului ca nu am avut un tata biologic. Am avut un tata vitreg si unul spiritual. Abuzurile nu m-au ocolit si de fiecare data pentru a trece peste moment am apelat la serviciile specialistilor achitate din banii statului. In urma cu doi ani cand am avut din nou parte de o cadere psihologica de mare amploare am decis sa merg la un medic privat (in speranta ca tratamentul administrat va fi mai cu folos fata de tratamentele primite cand apelam la serviciile achitate de stat). Pentru prima data in viata am avut ceva bani economisiti sa-mi cumpar ceva pentru mine, ceva la care visam de mic copil. Nu am mai reusit deoarece a intervenit boala si am hotarat ca respectivii bani sa-i investesc in mine deoarece sunt inca tanara, am toata viata inainte si trebuie sa ma tratez pentru a putea merge mai departe.
Acum cand am citit ce mi-ati scris mi-au dat lacrimile pentru ca in momentul de fata nu imi mai permit nici un alt medic. Am ramas si fara tratament, mai am doar venlafaxina de care tin cum pot mai bine sa am pe o perioada mai indelungata.
Prin ceea ce am relatat eu aici nu ma plang, am trecut de prea multe ori prin astfel de situatii si deci am experienta...o sa trec si peste asta. La un ajutor de la nutritionist nici nu pot visa: abia am ce manca si ma refer la mancarea de baza: cartofi, paste, orez... ce este mai ieftin. Nici pentru asta nu ma plang. Am avut zile si mai grele, dar ce vreau sa scot in evidenta este urmatorul aspect: (si aici ma refer in principal la medici dar nu numai) cand cineva va solicita ajutorul si mai ales cand sunteti si platit pentru asta... ajutati...ca poate bietul om face eforturi uriase pentru ca tu ca medic sa ai un salar, o vechime, experienta si nu in utimul rand cazuri rezolvate in bine nu esuate.
In toata nebunia mea, care am trecut prin multe si uneori m-am tot intrebat unde e divinitatea, cred ca totusi e cineva acolo sus si ne va rasplati pentru ceea ce am facut bun sau rau.
Atat am avut de spus. Acum eu ma intorc in lumea mea plina de frici si temeri dar nu inainte de a va dorii din suflet la toti multa sanatate ca e mai buna decat toate.
1
16-10-2017, ora 14:08
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Hai Adela, ca se poate tine un regim de slabire si cu bani mai putini. La fel de ieftina ca orezul, cartofii sau pastele e varza. Aplica pentru inceput un principiu simplu: un cartof, o varza. Pentru orez si paste te las pe tine sa cauti imperecheri benefice :). Si de cate ori iti vine sa-ti plangi de mila, gandeste-te ca altii sunt intr-o situatie mai proasta decat a ta. Sanatate si succes!
0
16-10-2017, ora 18:10
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Catinca, si daca fata nu vrea, e dupa ea ? Trebuie fortat du-sa la medic, asa ce faceti ? O lasi in psihoza ei la infinit ? Nu stiu daca e bine, nu stiu care-s procedurile, dar asa ar trebui.
La medici le pasa, insa nu aveau ce face, ca astea erau tratamentele, ori erai in psihoza ori te ingrasai.
Dar acuma am spus ca exista doua medicamente unul sigur care nu ingrasa numit Latuda (Lurasidone) care se poate comanda si de la noi din occident, costa cam 230 Euro lunar, dar asta e, mi se pare ca o sa vina si la noi in curand.
Mai este Zipdasidona adica Zeldox-u care iar se zice ca nu ingrasa, merita discutat.
Daca vezi ca medicul nu zice, zi tu ! Propune, spune-i ca ai citit, unde ai citit si asa mai departe, ca e interesul tau. Ca de multe ori sunt stresati, nu au timp si se mai intampla sa omita anumite idei.

Nu ai ce medic nutritionist, privesti prea simplu Catinga, te ingrasi ca ai tenta de a manca dulciuri, antipsihoticele in general blocheaza niste receptori care dau pofta de dulciuri daca-i blochezi, sau unele pur si simplu dau metabolismul peste cap fara sa mananci mai mult. Nu iti vine sa mananci varza...
Trebuie eliminata cauza, nu efectul, trebuie tratament care nu ingrasa, atata tot.

Adela, vezi ca iti dau un privat, verifica la mesageria personala.
0
13-12-2017, ora 20:07
Daniel89
Nu este medic/terapeut
Daniel89
Buna seara! Am si eu o intrebare. Poate rivitrilul sa.ti dea reactiile adverse? Eu in urma cu doi ani sm suferit un atac de panica foarte rau. Mam dus la un medic de spcialitate si m.ia facut o schema ce sa iau dintre care si rivotril. Acum nu mai iau antidepresive si am ramas doar cu rivotril si acum ma simt molesit, stari de greata si chiar voma, agitatie, imsonii, ametit, lipsa erectiei cea ce este foarte grav. Acum eu vreau sa nu mai iau pt ca am citit reactiile adverse si parca este prea mare coincidenta. Pot sa nu mai iau dc am 0, 5 mg de rivotril? Multa sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul