Rog interpretare CT

19-04-2018
irina.andreea.varga
Nu este medic/terapeut
irina.andreea.varga
Bună ziua,
În urma unor dureri de cap, de vreo 5-6 luni, ca niste junghiuri, in toată zona capului, din cand in cand, am ajuns la un control neurologic. Doctorul mi-a recomandat un ct și un rx cervical din fata și profil ( nu am reușit încă sa fac rx.ul). Am făcut ct.ul și rezultatul este următorul, va rog, daca mă poate ajuta cineva cu interpretarea pana ajung la medic.

Concluzii:
-Hipermineralizare la nivel otomastoidian a structurilor urechii interne.
-Moderata largire a santurilor Rolandice și a văilor Sylviene.

Menționez ca am avut timp de câteva zile, o săptămână, o durere de ureche, cea dreapta, durerea se întindea și în spate, în zînainte omoplatului și în fata, deasupra sânului. Durerea era ca o durere de
curent, în interiorul urechii, iar în omoplat și în piept cai junghi și mă ținea când ridicam mana sau făceamai vreo mișcare.
Am fost la orl care mi-a spus ca nu e nimic grav cu timpanul, puțin roșu, cornerele nazale puțin inflamate și o idee de roșu în gat. Mi-a dat sa iau ibuprofen și picături de bioritmul plus xyzal. Nu am luat decât ibuprofen pt ca nu sunt fan picături și nu aveam niciun simptom ( nu îmi curgea nasul sau nu stranutam). Durerea a dispărut brusc, dar uneori parcă mai am o mica jena în ureche.
1 comentarii
0
24-10-2020, ora 00:36
Iasmina2828
Nu este medic/terapeut
Iasmina2828
Stiu ca a trecut ceva timp insa ati aflat care era problema? Ma confrunt cu aceleasi junghiuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.