Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie

15-04-2016
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna seara, am facut rinoplastie de aproximativ 2 saptamani, deviatie de sept si cornete.. Interventia a fost cea inchisa, acum la 2 saptamani dupa interventie nu mai sunt neagra, fata s-a desumflat, insa nu ma pot pronunta cu privire la forma nasului.. sunt destul de dezamagita, ma asteptam sa vad alt rezultat, insa nasul este putin inclinat, iar o nara pare mai larga, de asemenea in toate pozele din fata se vede f lat.. nu doresc sa dau numele doctorului, insa mi a fost recomandat ca o persoana cu experienta. Este posibil sa ma precipit si o sa se mai desumfle? Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat
4 comentarii
0
30-04-2016, ora 18:38
Vane_Me
Nu este medic/terapeut
Vane_Me
Draga mea, din experienta proprie iti spun ca nasul se modifica destul de mult pe parcursul primului an. Oricum ar fi de umflat insa dupa operatie, nu ar trebui sa fie mai mare decat inainte de operatie. Multa rabdare deci!
0
31-08-2016, ora 00:09
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Multumesc mult!!
0
16-09-2016, ora 03:04
GKG
Nu este medic/terapeut
GKG
Bună seara, după 10 zile de la operația de rinoplastie, am corectat doar osul ( aveam puțin o cocoasa, osul puțin proeminent.) in rest un nas normal drept, nu am avut de dureri, nu m am invinetit, am sangerat in primele 4 zile, dar doar atât, la o săptămână de la operație am fost la control, mi a scos atela...nu știu ce fel de atela, nu era tare, nu era ghips era ceva lejer.m am speriat!!! Sunt distrusă!!!! Simt ca mi se termina viața...nu mai am cocoasa dar sunt umflata de sus de la sprâncene, pana la sub nări nu am nici o forma, dintr un nas normal, am pe fata un cartof foarte gras,..Un nas lat de dus pana jos umflat!!! Nu înțeleg de ce, dacă am avut un nas subțire acum îl am dublu lat!!!!! Nu ma pot opri din plâns, , sunt oribila, nu am vrut un nas mai subțire ci doar sa scap de cocoasa, doctorul care m a operat spune ca e subțire și ca mult nu se mai dezumfla.cum sa rămân cu un cartof pe fata???? Va rog sa mi răspundă cineva...mulțumesc frumos!
0
14-07-2019, ora 05:47
Gya23
Nu este medic/terapeut
Gya23
Buna ! In ce oras te ai operat ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •