Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave

18-02-2017
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Varsta 29 ani - in luna aprilie 2016 am suferit o intervenție chirurgicala, septoplastie, turbinoplastie, in urma căreia am ramas cu deficiențe respiratorii f grave, incomparabil cu ce aveam înainte, când mi se infunda nasul uneori seara si la raceli, cand a venit sezonul rece nu mai puteam respira deloc p nas, am racit crunt, m am ales si cu un astm, aveam senzația de nod în gat, care nu dispărea nici cu spray ul de criza ventolin, am fct tratament, analize peste analize, CT, bronhoscopie, chin, la CT mi a iesit hipertrofia mucoasei cornetului stâng și un chist sinusal mic, dupa ce ma operasem!! M am dus din nou la dr orl ist, mi a zis ca de la nas e senzația de nod în gat, ca rezolva, in ianuarie mi a intervenit din nou - lateralizarea si cauterizare cornetelor inferioare, fără niciun efect, in continuare a zis ca rezolva, in februarie mi a fct iar "mica interventie", cu sedare ambele, mi a luat cartilaj si nu stiu cum l a asezat, cik sa creeze spatiu, rezultatul, nu mai pot respira deloc!mentionez ca dupa prima intervenție, la controale ii tot ziceam k nu respir bine, iar in august mi a fct o cauterizare a cornetelor.
Nu mai suport acest chin, nu mai am viata de niciun fel, toata iarna am fct ceaiuri caldute de musetel, macese, echinaceea, sănătate cailor respiratorii, iau vita c efervescenta, vita E uleioasa, dau cu vita A in nas, am fost la un ORL ist (nu e chirurg) care mi a zis ca am insuficienta alara si glotica, mi a dt un tratament, supradyn, olioseptil, isla, vita A, mi a calmat gatul putin temporar, dgb daca nasul era infundat (la acest dr am fost inaintea interventiei din ianuarie. Am dt cu apa de mare dupa interventie;

Efectiv nu mai rezist cu aceste simptome :nas permanent infundat, fără efect la biorinil, abia se desfunda cu Olynth (am fct test, dar le evit cu desavarsire), mereu uscat, dc e vreo secretie o simt in rinofaringe, imi irita gatul si e f lipicioasa, ragusesc imediat, dureri de cap, a inceput si urechea stanga, nu pot dormi, nu ma pot concentra la nimic.
Am avut încredere in varianta ca deviatia si rinita se vindeca doar prin operație, m am lasat pe mana unui șef de secție de la Panduri, care se presupune ca are atata experienta, m am operat la privat, efectiv nu stiu ce sa mai fc, la cine sa merg, pt k nu pot nici dormi, dar sa ma concentrez in viata de zi cu zi.
M.am programat de curând la un alt dr de la Panduri pt alta opinie, efectiv nu stiu ce sa mai fc. Recomandati mi va rog un medic bun orl ist chirurg din București la care sa merg, cu nume va rog, pt k generic știu ca sunt cei de la Panduri. Înainte de aceasta intervenție aveam o respirație infinit mai buna, deviatia de sept era mica, nasul se infunda doar la raceli si seara, am regretat de o mie de ori ca am fct aceasta intervenție care trebuia sa mi faca mai bine. Am eliminat citrice, acrituri, lapte, dgb.
Va rog ajutati ma cu un sfat! Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: