Romedic forum...!!?

14-04-2014
cameron
Nu este medic/terapeut
cameron
Se pare ca multe persoane disperate sau nu neaparat...poate in cautarea unui raspuns...posteaza o anumita intrebare, dar nimeni din medicii acestei pagini sau nu numai...nu se oboseste sa dea un raspuns!f.frumos, mai bine a-ti desfinta site-ul ca nu ajutati pe nimeni oricum!
1 comentarii
0
20-05-2014, ora 11:34
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Buna ziua,
Am dat intamplator peste aceasta remarca si cred ca va pot da si un raspuns.
Daca as fi in locul unei persoane care adreseaza o intrebare si nu primeste raspuns, da, probabil ca as experimenta o oarecare frustrare. Inteleg perfect acest aspect si va respect pozitia.
Insa va pot spune si ce se intampla de partea cealalta a baricadei.
1. Toti cei care raspund pe forum o fac pentru ca vor sa o faca, fara nimic in schimb si o fac in limita timpului lor disponibil, timp pe care unii probabil il rup din orele petrecute cu familia, orele de somn etc. Pentru ca nu trebuie sa uitati ca si noi suntem oameni obisnuiti cu problemele, gandurile si alte "disperari" personale - elemente de care trebuie sa ne rupem ca sa va putem raspunde.
2. Sunt zile cand poate nu putem intra pe forum din diverse motive, cred ca oricui i se intampla, indiferent de profesie.
3. Nu uitati ca acesta este doar un forum, sfaturile sunt orientative si nu pot inlocui exemenul clinic!!!
4. Pentru fiecare in parte sunt intrebari la care au un raspuns rapid si prefera sa raspunda la ele, in detrimentul altor intrebari care le depasesc specialitatea si sunt postate din greseala pe sectiunea respectiva (acestea raman fara raspuns si poate ca nu mai da nimeni de specialitate peste ele).
5. Alt aspect ar fi ca cei care raspund nu-si activeaza alerta si nu mai pot vedea faptul ca s-a mai adresat o intrebare etc. Asa este de exemplu la subiectele deschise de mult timp. Forumul si-a schimbat formatul si nu a mai mentinut alerta pe mail pentru ele.
Acestea sunt principalele motive pentru care, din pacate, multi dintre dumneavoastra raman fara un raspuns la intrebari. Insa acest lucru nu ar trebui sa intarzie prezentarea la medic!
Numai bine va doresc!
Cu respect,
Dr. Iris Frumuzache
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.