Roseata clitoris si usturime la urinat

19-01-2018
Denisa7
Nu este medic/terapeut
Denisa7
De aproximativ jumatate de an, la nivelul clitorisului(unde se formeaza acel v) s a produs o inrosire mai puternica din cauza careia am de multe ori(nu tot timpul) usturime la urinat.Nu stiu ce ar putea fi...infectie nu cred deoarece astazi am terminat un tratament cu antibiotic ciprofloxacin pentru klebsiella din gat si ma gandesc ca daca era infectie, disparea roseata.Probabil am facut si o candidoza acum dupa tratamentul cu antibiotice...voi merge la control.ideea este ca am mai fost la controale pentru problema asta si totul iesea bine mereu pentru ca ei imi luau secretii vaginale iar usturimea si probleme mele sunt in zona clitorisului...cu ce as putea sa imi dau? De la ce poate fii usturimea si inrosirea? Mentionez ca nu am întreținut contacte sexuale pana acum
2 comentarii
0
19-01-2018, ora 15:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil o candidoza de dinaintea infectiei in gat. Candidoza nu trece cu antibiotice, ci cu antimicotice. Antibioticele pot produce candidoza daca nu sunt luate cu probiotice.
0
28-01-2018, ora 01:23
marina79
Nu este medic/terapeut
marina79
Buna seara, problema pe care o am tine de 5 luni.Am usturimi la vulva(clitoris), intepaturi.Mi-am facut urocultura de 3 ori, insa o singura data mi-a iesit Klebsiella urmand tratament cu antibiotice in urma antibiogramei.Am facut si lama, papa, insa toate bune.Am luat tot felul de ovule, spalaturi cu ceaiuri, creme, cred ca am folosit tot ce se putea insa in zadar.Mi-am facut si rmn-ul unde mi-au depistat un chist de 1 cm la nivelul bulbului vestibular dr ginecolog spunandu-mi ca este chist bartholin dar ca nu asta ar fii motivul pentru simptomele mele.Sunt cu moralul la pamant, ajutati-ma cu un sfat, o parere, indrumare.Sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritație în zona genitală - cauze și tratament
  •