Roseata pe capul penisului si exfoliere

17-03-2016
Gp23
Nu este medic/terapeut
Gp23
Buna ziua! Cred ca de cateva zile observ o culoare a capului penisului mai rosie, dar nu in intregime. La varf are culoare normala dar de pe la jumatatea capului am o iritatie. Este rosu si cred ca mi se exfoliaza putin. Doar in partea frontala a capului, pe o portiune de un cm.
Ideea este ca am foarte multe partenere de sex. Dar ma protejez tot timpul. Doar acum o saptamana mi s-a rupt prezervativul dar tipa respectiva mi-a zis ca este in regula. Fac sex cam in jur de 4 ori pe saptamana dar de obicei cu partenere diferite. Nu am mancarimi, usturimi. Ma gandesc ca poate roseata si exfolierea sunt doar din cauza actelor sexuale destul de dese. Sau exista riscul sa am candida? Repet, este o roseata care incepe de la jumatatea capului dar am impresia ca si preputul este putin rosu. Si dupa ce am stat mai mult in cada cu apa calda, am observat ca mi se exfoliaza putin capul. Nu am mancarimi, usturimi sau alte bubite.
1 comentarii
0
17-03-2016, ora 18:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista posibilitatea sa fie candida sau alta boala cu transmitere sexuala chiar daca la respectiva persoana nu se manifesta.

Va prezentati la medicul Dermatolog cu trimitere de la medicul de familie, pentru diagnostic si tratament. E posibil sa fie nevoie de test secretie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: