roseata si durere in zona penisului

07-09-2009
joycebloom
Nu este medic/terapeut
joycebloom
De aproximativ o saptamana sufar de o mica problema a penisului. Pana acum nu am avut contact sexual de nici un fel si obisnuiesc sa ma masturbez de aproximativ 3 ori pe saptamana. In ultima vreme am observat ca in timpul erectiei simt o usoara durere care imi produce disconfort, iar aceasta durere se intensifica atunci cand sunt aproape de momentul ejacularii. Nu e o durere puternica, insuportabila ci mai degraba asemanatoare unor socuri electrice, ca o durere musculara. Pana acum nu reuseam sa fac o decalotare completa iar in ultima vreme am descoperit ca pot face acest lucru dar e putin dureros cand fac aceasta. Dupa ejaculare observ ca varful penisului e usor inrosit dar numai in jurul locului de urinare si ejaculare, la fel si preputul e usor inrosit dar numai in partea superioara. Dupa cateva minute roseata dispare, la fel si disconfortul. In timpul urinarii nu simt nici un disconfort. Sunt speriat de moarte. As aprecia daca mi-ati oferi un raspuns.
Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
08-09-2009, ora 19:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cred ca este datorita faptului ca inca nu ai avut o relatie sexuala normala si decalotarea este incompleta; de asta in momentul cand ejaculezi ai durere, caci erectia este maxima.Va dispare aceasta durere cand iti vei incepe viata sexuala.Si te-ai si iritat putin.Sa speli mainile inainte de masturbare. Pastreaza o igiena intima zilnica, foloseste lenjerie numai din bumbac si unge-te de doua ori pe zi cu Nidoflor pe zona inrosita.Numai bine!
0
08-09-2009, ora 19:58
joycebloom
Nu este medic/terapeut
joycebloom
Va multumesc mult pentru ajutor. Acum m-am mai linistit putin.
0
08-10-2009, ora 20:11
marian_unx
Nu este medic/terapeut
marian_unx
De 2 3 saptamani simt o usoara durere la testiculul stang in timpul erectiei..mai exact in momentele cand ma simt excitat. Durerile le simt ca niste slabe batai ale inimii, asemanatoare unor impulsuri si nu inteleg de ce le simt. Mereu am folosit cele mai bune prezervative, le-am verificat permanent sa nu se sparga si deasemenea in ultima luna nu am avut vreun contact sexual. Igiena mereu am mentinut-o iar testiculele la palpare nu par sa aiba nici un fel de deformare( vreo galma). Alte simptome nu am decat cel mentionat mai sus.Am citit in anumite surse si cred ca are de-a face cu cordonul spermatic si epididimul deoarece doar la excitare pare sa simt aceste impulsuri de durere usoara. Exista vreun remediu ? Pastile, tratament? Nu cred sa am vreo boala insa ceea ce simt prezinta un mare discomfort psihic. Am mare nevoie de un sfat ! Va rog, ajuta-ti-ma!
0
08-10-2009, ora 20:18
marian_unx
Nu este medic/terapeut
marian_unx
Mentionez ca imediat dupa terminarea actului sexual/ejaculare nu mai simt mai nici o durere la testicul. Astept raspunsul dumneavoastra
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •