rosu in gat care nu mai trece

13-11-2008
marcel2008
Nu este medic/terapeut
marcel2008
As dori si eu sa imi dati un sfat ce trebuie sa fac.In urma cu 1 luna am facut rosu in gat cu febra 38 am luat niste oxacilina vreo 2 zile mi-a trecut dupa care la 1 zi m-a luat iar am luat ampicilina 4 zile mi-a trecut dupa 2 zile dinou am continuat dinou cu oxacilina vreo 5 zile mi-a trecut ma simteam perfect am fost la o petrecere am baut iar a doua zi numai puteam de gat abia atunci am inceput sa iau in serios treaba asta. Mi-am dat in gat cu un spray bioparox situatia s-a ameliorat dar am inceput sa ma uit in gat gatul nu mai era asa rosu amigdalele mult mai desumflate dar tot era acolo dupa 4 zile de spray ma simteam bine dar vroiam sa dispara si roseata care a mai ramas si am luat amoxicilina acum sunt deja 48 de ore de la tratament si nu mi-se par mari schimbari la ce se afla in gat imi e frica ca daca intrerup iar tratamentul iar o sa ma trezesc cu gatul umflat. Mentionez ca seara sau dimineata daca imi trag scuipat din gat este rosiatic eu banuiesc ca e sange nu stiu ce sa mai fac sunt terorizat. Va rog sa ma ajutati!
4 comentarii
0
13-11-2008, ora 12:39
elamiha
Nu este medic/terapeut
elamiha
Sincer sa-ti spun dar antibioticul se ia macar 7 zile, nu o zi doua si gata, pt a avea efect. Incearca sa faci untratament asa cum trebuie, pt ca daca nu il faci nu o sa-ti treaca asa usor rosu din gat.
0
02-10-2009, ora 13:29
iudean
Nu este medic/terapeut
iudean
As dori si eu sa-mi spuneti ce sa fac, am avut rosu in gat si puroi dar nu galben cum e deobicei, am facut penicilina din 6 in 6 ore, 21 de flacoane si tot mai am rosu in gat dar nu pot sa mai fac penicilina mi sa facu t ciuperca in gura si pe limba.Ce sa fac?
0
06-12-2009, ora 18:55
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Buna ziua!
Si eu am rosu in gat de ceva vreme.
Am avut si alte probleme cu raceli repetate si am fost la sectia pneumologie spunandu-le si ca am rosu in gat, insa nici macar nu s-au uitat la gatul meu.

Eu stiam ca era bine sa faca un exsudat faringian ca sa identifice daca nu am vreo infectie. Gandesc bine?
Multumesc anticipat!
0
02-11-2011, ora 17:54
petraaa
Nu este medic/terapeut
petraaa
buna ziua. am 24 ani si de cand s-a racit afara si dau drumul la caldura, pe timpul nopti beau foarta multa apa si imi simt gatul foarte uscat(ma trezesc noaptea de 5-6 ori sa beau apa, pe timupul zielei beau 2litri de lichide). Acum am gatul rosu de o saptamna si au mai aparut si durerile. anul trecut am avut aceeas problema si nu s-a rezolvat cu pastile de supt si nici cu spray.Am asteptat primavara ca sa-mi treaca :))
Mi-am cumparat si umidificator pt ca am crezut ca o sa ma ajute.
Nu stiu ce sa mai iau, dar nici la ce doctor specialist sa ma duc.
De la ce pot sa am gatul rosu daca nu sunt racita ?
Sper sa ma ajutati si pe mine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.