rugaminte catre d-na doctor Madalina Ilie

13-06-2008
DREMA
Nu este medic/terapeut
DREMA
Va rog sa ma sfatuiti cum pot iesi mai repede dintr-o criza dureroasa de bila lenesa si/sau ulcer duodenal cu nisa.Mentionez ca testul heliobacter a iesit pozitiv acum 2 ani, sunt sub tratament permanent cu Omez si luni plec in concediu in Portugalia.As dori sa ma bucur de el.Multumesc anticipat(criza e asociata cu balonare si durerea e ca un pumn in stomac)E posibil sa se fi declansat de la pepene verde?
2 comentarii
0
11-07-2008, ora 00:00
Dr.Madalina Ilie
Identitate neconfirmată
Dr.Madalina Ilie
In primul rand ma scuzati ca va raspund asa tarziu-nu am mai intrat de ceva vreme pe acest forum.
Ati urmat acum 2 ani tratament pentru Helicobacter?
Oricum chiar daca v-ati vindecat atunci va puteti reinfecta asa ca va sugerez endoscopie superioara cu biopsie pt Helicobacter pylori.
Cat pentru asa zisa bila lenesa va trebuie o ecografie cu proba de stimulare la colecistokinina-de preferat la dna dr.Dana Nedelcu -Euroclinic.
In caz de durere puteti lua Nospa 80mg 1tbx3/zi si Espumisan 2tbx3/zi in timpul mesei.Cat pentru durerile epigastrice puteti inlocui omezul cu Nexium insa repet trebuie investigata cauza si nu tratate simptomele.
Multa sanatate!
0
12-08-2021, ora 11:18
vfp
Nu este medic/terapeut
vfp
dna.dr.va rog sa imi comunicati daca efectuati si polipectomii in cadrul spitalului SANADOR.Am programare la consultatie la dumneavoastra si vreau sa stiu daca in urma colonoscopiei este nevoie de polipectomie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici