Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!

14-09-2011
Claudia Maria 26
Nu este medic/terapeut
Claudia Maria 26
La prima ecografie d-na doctor mi-a spus ca sarcina are 5 saptamani. Nu stiu daca i-am spus eu gresit prima zi a ultimului ciclu, dar isi notase 27 iulie. Asta a fost pe 31 august 2011.Mi-a spus sa revin peste 2 saptamani. Astazi am fost din nou la cabinet sa fac bi-testul. La ecografie se vedea sacul gestational mai mare decat la prima ecografie, dar nu se vedea embrionul. am vb de prima zi a ultimului ciclu si i-am spus ca a fost in iunie, nu iulie.A fost foarte derutata pentru ca in cazul acesta ar fi trebuit sa se vada embrionul, adica sa am vreo 11 sapt.. Mentionez ca am luat contraceptive vreo 2 ani si dupa ce le-am intrerupt nu am mai avut un ciclu regulat si perioada era de 36-38 zile pana la urmatorul ciclu.Exista posibilitatea ca embrionul sa se vada mai tarziu de 6 saptamani?
Sa fie o sarcina fara embrion? Vineri o sa-mi faca BHCG-ul. Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.

Multumesc frumos si multa sanatate tuturor!
10 comentarii
0
16-09-2011, ora 18:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Neaparat BHCG-ul.Dovada unei sarcini intrauterine poate fi vizualizata inca de la 4-5 saptamani..si cu o acuratete de aproape 100% de la 7-8 saptamani.Se putea face si o ecografie endovaginala pentru a se vedea si mai clar ce contine sacul gestational.
0
16-09-2011, ora 21:40
Claudia Maria 26
Nu este medic/terapeut
Claudia Maria 26
Multumesc pentru raspuns!Am fost astazi la doamna doctor sa-mi recoltesze din nou sange si sa-mi spuna rezultatul analizelor.BHCG-ul era de 14000 si grupa sangvina 01.Sa vedem acum celalalt rezultat pentru a putea face o diferenta. din cate am aflat, ar trebui sa creasca dublu BHCG-ul, dc nu mai mult fata de cel anterior.Mi-a facut din nou ecografie si s-a vazut vezicula vitelina.Asta a fost un semn bun, nu-i asa?Urmeaza sa se vada embrionul cam intr-o sapt.
O sa mai merg miercuri la urmatoarea ecografie.Sa fie cu noroc!!Am trecut prin niste emotii!Sa dea Dumnezeu sa trec cu bine de saptamanile astea, sa mai creasca bebelu' si sa scada riscurile unor complicatii!Multa sanatate!
0
21-09-2011, ora 21:15
Claudia Maria 26
Nu este medic/terapeut
Claudia Maria 26
Am revenit...fooarte dezamagita...
Spuneam de primul hcg ca iesise 14000, al doilea a iesit 8456.5. Doamana doctor este rezervata in privinta sarcinii, dar mi-a mai luat o data analiza la sange.Nici la eco nu s-a vazut marte lucru, ba scazuse in dim sacul vitelin si era putin "zdrentuit"..Astazi am plecat hotarata sa fac intrerupere de sarcina, asa cum stabilisem cu dr., dar ultimul rez al hcg-ului a iesit 12000. Si de data asta a zis sa mai asteptam putin si mi-a dat adresa unei alte dr. sa merg maine sa-mi faca o ecografie doppler.Eu mi-am pierdut orice speranta. Stiti cazuri asemanatoare? Oricum, depinde de la un organism la altul.. nU stiu ce sa mai fac..nu vreau sa recurg la chiuretaj, dar daca este iminent...Un Raspuns, Va rog! Sanatate tuturor!
0
05-10-2011, ora 18:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
HCG-ul arata o sarcina..ce ai mai facut ?
0
11-10-2011, ora 00:29
Claudia Maria 26
Nu este medic/terapeut
Claudia Maria 26
Am revenit, dupa o absenta de 2 sapt...
Din pacate, sarcina se oprise din evolutie.Doamna dr. mi-a spus ca la urmatorul ciclu, a 15-a zi, sa incep sa iau Utrogestan, un ovul seara si Aspenter, o pastila pe zi...in cazul in care o sa raman din nou insarcinata...ceea ce imi doresc din tot sufletul.Acum, ramane de vazut ce o sa se intample...Sanatate !
0
14-09-2012, ora 15:58
mire35
Nu este medic/terapeut
mire35
Buna si eu am trecut de 2 ori prin aceeasi experienta ca tine.Acum cand am avut a doua sarcina fara embrion mi sa spus ca de ramas o sa raman dar toate vor fi fara embrion.eu mai am un copil din prima cas si cu actualu sot am avut 2 sarcini fara embrion si mi au spus dr ca el ar fi vina la tine nu stiu ce varsta ai si daca mai ai copii. se spune ca dupa 35 puteam sa avem anomali si din aceasta cauza sa avem sarcini fara embrion.Parerea mea este ca daca vrei sa mai incerci sa ramai sa iti faci mai intai analize sa nu mai treci inca odata prin ce ai trecut eu nu am stiut si durerile si dezamagirea m au terminat mie nu mia spus nimeni sa mi fac analize atat eu cat si sotu meu mie imi spuneau ca se mai intampla sa pierzi dar nu e chiar asa.dupa cate am aflat eu e un risc mare sa facem un copil cu malformatii.Iti doresc multa bafta si daca afli ceva nou despre cazu nostu te rog sa ma informezi si pe mine
1
27-11-2015, ora 02:26
carina antonia
Nu este medic/terapeut
carina antonia
Sunt Antonia si sunt insarcinata in 8 saptamani, am fost la ecograf la 7 sapt si 2 zile, medicul mi-a spus ca nu este bine, ca este o sarcina fara embrion. Nici nu am stiut ca exista asa ceva pana acum.eu mai am un baietel de 6 anisori perfect sanatos, nu m-am gandit niciodata ca mi s-ar putea intampla asa ceva si mai ales mi-a spus ca tb sa fac avort, sunt f ingrijorata, pe mine nu ma durut nimic nu am sangerat niciodata de cand sunt insarcinata, am simtomele unei femei insarcinate. Este posibil sa se fi inselat medicul si sa se vada embrionul mai tarziu?Maine merg din nou la control la un alt dr.nu stiu cum va fi dar sunt f stresata, nu vreau sa treaca nici o mama prin asa ceva.
0
01-02-2016, ora 16:37
geanina001
Nu este medic/terapeut
geanina001
Buna ziua, trec printr-o situatie delicata si nu stiu cum sa o abordez, as avea o sarcina de 6 saptamani(de la prima zi a ultimului ciclu), am mers astazi la ecograf transvaginal insa nu se vedea decat saculetul gestational de 1 cm si vezicula vitelina de 1, 4 mm, nu si embrionul si sunt extrem de speriata. Medicul mi-a recomandat repetarea ecografiei peste 1-2 saptamani. Mentionez ca acum 2 luni si jumatate am mai pierdut o sarcina fiind prima din viata mea, din cauza faptului ca a fost o sarcina fara embrion. Sunt disperata si trista :(( la voi cand s-a vazut embrionul ? Multumesc
0
04-10-2021, ora 10:51
DANUTA2021
Nu este medic/terapeut
DANUTA2021
Buna ziua, de curând am aflat ca sunt însărcinată, și am mers la medic, mi-a făcut o ecografie intravaginala, și nu a văzut nici o sarcina, mi-a spus sa merg să-mi fac Beta-HCG de doua ori într-un interval de 48 de ore, asa am și făcut, miercuri a fost prima zi de recoltare și am avut 218.45 HCH și vineri la a doua recoltare 511.20 HCG, am mers cu analizele la medic și a zis ca încă nu se vede sarcina și mai trebuie sa repet o data Beta-HCG, le-am repetat și rezultatul a fost de 1662.13, am mers cu analizele la medic și mi-a făcut o ecografie intravaginala și a spus ca am 5 sap. Și 3 zile, dar încă nu se vede embrionul, joi dimineață am avut dureri foarte mari de burta și am mers la medic unde mi-a spus ca nu este ok, ca la aproape 6 săptămâni sa nu mi se vadă embrionul.
Sunt puțin speriata, oare ati putea va rog să-mi spuneți de la câte săptămâni, ar trebuie sa mi se vadă embrionul la ecografie?
Va mulțumesc!
0
11-02-2024, ora 12:49
Pantlicas
Nu este medic/terapeut
Pantlicas
Bună si eu sunt in aceași situația cum a fost la tine psna la urma sa văzut bebe ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 5
  •