să intreb altfel, ia cineva Cymbalta?

03-01-2016
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
As vrea să ştiu dacă cineva dintre voi are prescris Cymbalta?!
5 comentarii
0
05-01-2016, ora 12:45
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Am avut prescris acest medicament, nu am luat decat o pastila. La doua ore dupa ce am luat-o am avut scaune diareice si mi-a fost intrerupt tratamentul.
0
05-01-2016, ora 18:41
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
OK, Răsfăţ,
în concluzie a fost o reacţie adversă, nu puteaţi tolera medicamentul, cu alte cuvinte e mai bine aşa, eu îl tolerez, am nevoie de el, dar trebuie să scot din buzunar 150 de lei lunar numai pentru el, pentru că pur şi simplu nu găsesc genericul, deşi firmele de distribuţie fac caz că îl au, iar Casa Naţională de Asigurări aşteaptă şi ultima zi din cele 30 maxime pentru a-mi da un răspuns la petiţia prin care le aduceam asta la cunoştinţă şi le ceream o rezolvare (asta numai în fericitul caz când cei de acolo vor binevoi să răspundă unui pacient, nu unul oarecare, ci cu, mă înţelegeţi, ceva probleme...)! Ultima strigare, mai ia cineva Cymbalta în loc de genericul pentru acest medicament?!
0
05-01-2016, ora 21:13
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Cate un sfert din 30mg iau si eu...stiu ca erau probleme cu aprovizionarea prin farmacii..dar am pe vreo tri luni la cantitatea pe care o iau.Nici eu nu tolerez antidepresivele, calduri mari, agitatie si disconfort total.Acel sfert inlocuieste cafeau de dimineata...sanatate multa!
0
05-01-2016, ora 23:12
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Aveţi dreptate în ceea ce priveşte cafeaua de dimineaţă, cum reuşiţi să luaţi un sfert din 30 mg, că sunt capsule?! Nu sunt probleme de aprovizionare, cât un alt gen de probleme, l-am expus pe larg într-un subiect pe care îl găsiţi mai jos, periodic oficialii greşesc substanţa activă a genericelor, ultima dată au greşit cam 28 de substanţe şi au reuşit să încurce substanţa activă duloxetinum cu pregabalinum. Asta înseamnă că timp de o lună pacienţii au cumpărat la cel mai mare preţ şi Lyrica şi Cymbalta. Oare este doar o greşeală şi dacă da, cine plăteşte pentru astfel de greşeli?
Nu mai cred că sunt doar greşeli, ci transferarea cheltuielilor din sistem pe pacient!
0
07-01-2016, ora 15:12
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Trebuie neapărat să-mi fac o fotografie cu cele două cutii de Dulsevia, care nu m-au costat nimic, doar multă muncă de a afla ce şi cum cu medicamentul şi de a încerca, atâta cât poate face un pacient în România, să îndrepte lucrurile. Toată lumea fost derutată, dar oficialii MS şi CNAS datorează nişte explicaţii, evident, în primul rând, ar putea datora nişte bani pe care i-au scos din buzunarele oamenilor fără ca oamenii să fie de acord cu asta (mă întreb cum se numeşte asta în limbaj obişnuit). Poate sunt un pacient prea preocupat de asta, dar gândiţi-vă doar că eu pot face ceva, majoritatea oamenilor nu au nici mai vagă idee despre cum se petrec lucrurile. Promit să nu vă mai stressez cu acest subiect!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum acționează antidepresivele?
  • Antidepresivele pot fi luate în sarcină?
  • Antidepresivele ar putea agrava tinitusul (țiuitul în urechi)
  • Efectele pe termen lung ale antidepresivelor
  • Efectele consumului cronic de antidepresive
  • Un cunoscut medicament antidepresiv poate provoca rearanjarea structurală a creierului
  • Noi informații cu privire la efectele antidepresivelor
  •