Sa ma ingrijorez?

16-05-2017
CiciCincinescu
Nu este medic/terapeut
CiciCincinescu
Buna, prietena mea si-a inceput viata sexuala cu mine acum o luna de zile, iar la 2 zile dupa contactul sexual, a acuzat dureri atat la ovare cat si la rinichi: Durere in zona intima dupa urinare, dureri in timpul urinarii ( usturime), senzatie de golire incompleta a vezicii. Initial am crezut ca este vorba despre o banala raceala la rinichi dar durerile au continuat si persista si in prezent, a fost vazuta de un doctor de familie si acesta din urma a considerat la fel, oferindu-i un tratament fara efect... Ce poate fi? Cine ar trebui sa o vada? Sa se fi intamplat datorita relatiilor sexuale ?
2 comentarii
0
17-05-2017, ora 20:47
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Cel mai adesea este o infectie urinara (se poate testa cu sumar de urina si urocultura daca nu ia antibiotic deja) si daca nu se lamureste asa merge la ginecolog!
0
18-05-2017, ora 12:59
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

poate fi o infectie urinara care se poate detecta in urma unui examen sumar de urina si urocultura; daca se confirma infectia urinara se poate administra tratamentul conform rezultatului antibiogramei care specifica medicatia la care isi va produce efectul

Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK