sa o fac...sau nu?

06-02-2010
ancu21
Nu este medic/terapeut
ancu21
buna ziua!am 18 ani si am o teama.prietenul meu vrea sa intretinem relatii sexuale si nu stiu daca sunt pregatita...mi e frica sa nu doara...sa raman cu"sechele"sau cine stie.mi e teama ca dupa o perioada ma va lasa si o sa mi para rau ca am facut o cu el...sunt foarte geloasa si as murii daca las pierde...ce sa fac sa l tin langa mine?ce sa fac ca sa ne fie bine?
6 comentarii
0
06-02-2010, ora 14:12
andra1010
Nu este medic/terapeut
andra1010
Eu zic ca depinde numai de tine. Daca il iubesti si crezi ca totul e bine intre voi doi, n-ai de ce sa'ti faci griji. Dar daca ai dubii in privinta lui mai bine n'o fa, pt ca mai tarziu o sa-ti para rau.Cel putin asta'i parerea mea :)
0
06-02-2010, ora 14:15
ancu21
Nu este medic/terapeut
ancu21
il iubesc si cred ca si el ma iubeste...si isi doreste un viitor cu mine...dar mi e teama sa nu apara certuri si sa ne despartim...virginitatea este f importanta pt mine...:(...ce sa fac?:-?
0
16-04-2010, ora 16:25
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
buna...si eu am tot 18 ani si iti marturisesc ca eu mi-am inceput viata sexuala acum vreo cateva luni...nu a fost chiar asa de rau..nici nu mi s-a parut sa fi durut prea tare..in schimb mi-a curs sange..dar nu exagerat de mult...cu sechele fizice nu ai sa ramai...doar sa nu ramai cu sechele sentimentale...adica mi-e mi-a parut rau dupa aia pentru ca nu era persoana potrivita..si nu il iubeam si nci el nu ma iubea..am vrut sa fie el primul din alte motive nu prea rationale...chestia e ca daca tii la el si il iubesti destul si el te iubeste si iti arata lucrul asta nu ai ce pierde.virginitatea e un lucru important dar cred ca mai importanta e persoana cu care ai prima data o relatie sexuala..ca virginitatea tot o vei pierde intr-o zi..ideea e sa nu iti para rau cum ai pierdut-o...good luck..:)
0
04-05-2010, ora 06:56
bolnavdela4ani
Nu este medic/terapeut
bolnavdela4ani
eu zic ca ai dubii din moment ce ai apelat la forum. succes in viata
0
04-05-2010, ora 06:58
bolnavdela4ani
Nu este medic/terapeut
bolnavdela4ani
cu durerea depinde. pe prietena mea a duruto destul de tare si putin sange. si in timp placerea a crescut nu a fost din prima placere maxima...la inceput o facea mai mult pt mine. dar in timp a fost super si acum nu mai zic :)
0
19-05-2010, ora 12:32
Piulitzul
Nu este medic/terapeut
Piulitzul
asta e o problema psihica a femeilor: s-o fac sa n-o fac, ma vrea nu ma vrea, , , ma iubeste num a iubeste??gandurile astea sunt o cauza a lipsei orgasmelor la femei...de cand esti cu el?
crezi ca daca te culci cu el va ramane cu tine? crezi ca daca nu te culci cu el va ramane cu tine?
gandestete ca exista mari sanse sa iti placa sexul (cu el, cu altul, sau doar cu tine)...si atunci ai numai de castigat...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Jumătate dintre doctoranzi suferă de epuizare psihică
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •