Sa renunt sau nu?

08-05-2017
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Buna! De aproape 2 ani am o relatie la distanta din cauza serviciului. Toate bune si frumoase pana cand mi.am dat seama ca iubitul meu e genul de om care vrea sa comande iar eu sa execut, plus ca de multe ori a fost atent mai mult la nevoile celorlalti decat la ale mele. I.am spus si lui despre asta si imi spune ca nu e adevarat ca eu sunt cea rea.Eu sunt o tipa caruia ii pasa de omul de langa ea, de fiecare data cand venea aveam grija sa ii fie bine, sa se odihneasca, sa manance etc. Niciodata nu m.a apreciat pentru asta chiar daca de multe ori imi spune ca sunt dragostea vietii lui dar nu ma face sa simt asta. Imi intoarce mereu vorbele, plus ca rudele lui toate aveau de comentat pe seama mea fie sub forma de gluma, fie tachinari. Si de aico mereu certuri ca eu ii bag in fata pe ai mei, ca sunt rea. Ultima cearta a fost urata pentru ca a i sm zis ca nu mai merg cu el la ai lui pentru ca nu ma simt in stare iar el mi.a reprosat ca daca nu mergi in momentul asta cu mine, s.a terminat intre noi. Eu am cedat si l.am dat afara din casa.De o saptamana nu a mai dat nici un semn.Ce ma sfatuiti?
3 comentarii
0
12-05-2017, ora 12:25
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
A venit dupa 10 zile la mine la munca, neanuntata vizita sa imi spuna ca nu i.a placut cum ne.am despartit atunci si ca daca vreau sa mai fiu cu el sa merg cu el in orasul unde lucreaza. I.am zis ca nu pot ca am si eu serviciul aici si ca asa cum am asteptat pana acum mai pot astepta si inca 1 an, pana ce obtine transferul. Nu a vrut nici asa, iar raspunsul meu a fost ca nu merg acolo si ne.am despartit. Am procedat bine?
0
25-05-2017, ora 15:37
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Ce inseamna "procedat bine"? Orice alegere are plusurile si minusurile sale, iar binele este subiectiv.
0
28-05-2017, ora 23:14
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Intr-adevar asa este, dar eu am analizat situatia si stiu ca nu imi este bine daca raman langa omul acesta. Stiu ca relatia perfecta nu exista, dar am pretentia ca persoana iubita sa ma respecte si sa ma iubeasca neconditionat plus sa aiba o efucatie bine definita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul