saliva si ragaieli

18-09-2010
nicior67
Nu este medic/terapeut
nicior67
am fost la gastroenterolog cu fetita pt ca avea stari de voma, ragaieli si flatulenta. a urmat un tratament de 1 luna cu nexium si espumisan. apoi am ajuns cu ea la orl, pentru ca starea de greata nu i-a trecut si mi se plangea ca siimte mizerie in gat. mi-a spus ca are polipi si am opeat-o. dupa operatie se simte bine dar mai are saliva (abundenta dupa cum se plange) si usoare ragaieli.
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
3 comentarii
0
19-09-2010, ora 18:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
S-a luat in calcul si posibilitatea existentei unei gastrite cu Helicobacter Pylori ? A facut teste pentru aceasta infectie ?
0
20-09-2010, ora 09:23
nicior67
Nu este medic/terapeut
nicior67
a facut testul Helicobacter Pylori, a fost usor pozitiv, insa dupa o luna de zile de tratament a iesit negativ. va rog sa-mi spuneti cum procedez. trebuie sa adaug ca fata are giardia si ca urmeaza tratament pentru aceasta.
0
23-09-2010, ora 06:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tratamentul pentru Giardia nu se face incontinuu, caci medicamentele pentru aceasta infectie sunt toxice pentru ficat. Trebuie sa fie alimentata corect, dupa sfaturile gastroenterologului, sa spele mainile inainte de a manca ceva, fructele sa fie spalate, iar pentru mici probleme digestive ce mai apar va puteti adresa medicului de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: