Sa.mi iau gândul de la bebe?

30-01-2017
dody412
Nu este medic/terapeut
dody412
Bună sunt căsătorită de 2 ani și acum ne dorim un bebe.Nu am nici.o problema medicala, pana în prezent ciclu regulat la 28-29 de zile.Ultimul ciclu l.am avut pe 30 dec apoi în luna ianuarie speram la un bebe.mi.a intarziat ciclul 2 zile timp în care mi a venit o secretie maronie deschis și în a treia zi a venit o sângerare care a început cu roz apoi sânge nu abundent.de vreo 15 zile iau elevit la prescripția medicului.oare sa îmi iau gândul luna asta de la bebe sau sa mai aștept.?am făcut un test de sarcina dar a ieșit negativ...l.am făcut în graba și nu știu dacă am așteptat cat a trebuit.
2 comentarii
1
01-02-2017, ora 20:44
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca testul a fost negative nu e foarte probabila o sarcina! E timpul pentru o consultatie de cuplu infertil daca aveti deja de 2 ani contact neprotejat si nici o sarcina pana acum!
0
23-02-2017, ora 17:08
dody412
Nu este medic/terapeut
dody412
Bună. Am greșit eu puțin la mesajul anterior.Acum ne dorim un bebe (2 luni).Luna trecuta după o întârziere de 2 zile mi.a venit ciclul...intre timp am continuat cu elevit1.acum e a doua luna de încercare, peste 3 zile ar trebui sa îmi vine ciclu dar deja am o secretie rozalie., la fel ca în prima luna.Diferența e ca de doua săptămâni bune ma dor sanii destul de tare.simptome de greata mai am după ce mănânc dar le cam pun pe seama la elevit (reacții adverse am citit în prospect).nu știu acea secretie de la ce vine?nu am alte simptome deloc, nici mâncărime nici usturime, analiza de secretie am făcut în ianuarie și papanicolau și e în regula.sa fie tot de la elevit sau poate fii altceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul