sangerare abundenta

19-03-2012
agy
Nu este medic/terapeut
agy
inca din prima zi de menstruatie am inceput sa iau diane 35 (am mai luat acuma un an) doar ca dupa 5 zile am observat ca nu imi este bine...dureri de cap, ameteli, stari de voma.si leam intrerupt.din ziua in care leam intrerupt au inceput sangerarea abundenta desi era ultima zi de menstruatie...si acuma inca persista dupa 5 zile de cand leam intrerupt.nu gasesc o explicatie.inca ceva.acuma 6 luni am fost la un control ginecologic si mi sa spus ca am o rana pe col, am luat tratament.doamna doctor a spus ca ar fi mai bine sa fac cuaterizare dupa nastere.imi doresc un copil.momentan nu sunt gravida.
2 comentarii
0
19-03-2012, ora 13:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
La întreruperea bruscă a anticoncepţionalelor apar tulburări de ciclu. Ar fi fost cel mai bine să nu luaţi Diane de loc, cu atât mai mult cu cât vă doriţi un copil. Pe viitor, ar fi preferabil să nu mai luaţi anticoncepţionale, care vă pot pune sănătatea şi viaţa în pericol. Dar, dacă luaţi, atunci e bine să le întrerupeţi la terminarea unei folii, şi nu înainte.
0
21-03-2012, ora 15:12
agy
Nu este medic/terapeut
agy
multumesc pt sfat dar sunt foarte speriata...deoarece leam intrerupt si nu mai vreau sa le iau.in chimb e deja a 8 -a zi si eu tot sangerez...nu stiu ce sa fac nu am posibilitatea de a consulta un medic de specialitate deoarece nu sunt in tara.ce as putea face sunt ingrazita...ar trebui sa imi fac grija pt mine...sau o sa treaca?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea - primul ajutor
  • Sânge în scaun
  •