Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual

21-03-2013
andreea2591
Nu este medic/terapeut
andreea2591
Dupa ultima menstruatie, am avut contacte sexuale dupa o saptamana. M-am informat despre lichidul preejaculator care ar putea cauza o sarcina, chiar daca ejacularea finala nu a fost in interior. Dupa cateva zile de la actul sexual, aproape 2 saptamani de la ultima menstruatie normala, m-am trezit intr-o dimineata cu sangerare apoasa abundenta, si doua cheaguri destul de mari de sange. N-am menstruatia regulata, precizez. Dar n-am avut dureri, doar o usoara ameteala probabil de la pierderea de sange. Doar scurgere apoasa rosie si cheagurile de sange. Timp de o saptamana am mai avut scurgeri usoare maronii. Surpriza a fost dupa saptamana asta sa reapara cheagurile de sange. Ma gandesc, daca sunt posibile semne ale unui avort spontan? Am 21 de ani, n-am fost insarcinata niciodata, am luat ultima oara anticonceptionale acum jumatate de an. Daca cineva se regaseste in situatie, o parere va rog. Multumesc.
2 comentarii
0
21-03-2013, ora 17:11
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Analizele ginecologice ai facut in aceasta perioada? Dar ultimele facute ce aratau?
0
21-03-2013, ora 20:15
andreea2591
Nu este medic/terapeut
andreea2591
Ultimele analize ginecologice le-am facut in decembrie, ecografie intravaginala, mi s-a spus doar ca ar putea fi niste dereglari hormonale explicandu-mi menstruatia neregulata si cam atat. Intentionez sa fac altele in curand, dar vroiam sa aud pana atunci o parere daca cineva a mai patit asemanator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •