Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !

03-04-2016
Pineapple56
Nu este medic/terapeut
Pineapple56
Buna ziua.

Acum aproximativ 2 luni, am facut sex cu iubitul meu pentru prima data (eram virgina). A fost incet, nu a introdus-o toata, si nu a durat mult, as zice aproximativ 10 minute, insa a durut ingrozitor. Am folosit protectie iar el nu a ejaculat, de asemenea dupa actul sexual, eu am sangerat, prezervativul nu era spart, l-am verificat cu apa, iar el s-a sters pe maini inainte de a pune prezervativul.
Primul ciclu mi-a venit regular si a durat 1 saptamana, insa al 2-lea ciclu nu mi-a venit inca, si intarzie cu 1 saptamana si ceva deja, fapt care imi creeaza dubii despre primul ciclu, si mi-e frica sa nu fi fost defapt o sangerare de la implantatie, stiu ca sansele sunt extrem mici avand in vedere factorii care i-am mentionat mai sus si care au avut loc in timpul actului sexual, dar din moment ce sunt fata si sunt inca tanara, sunt foarte paranoica si speriata in privinta asta. Primul ciclu a fost destul de normal din punct de vedere al durerii, duratei si abundentei. Care sunt cauzele care ar putea intarzia ciclul ? Ar trebui sa fiu ingrijorata ? Exista vreo sansa sa fiu gravida ?! Sunt foarte paranoica, as aprecia daca cineva ar face lucrurile mai clare pentru mine.

Va multumesc !
3 comentarii
0
01-07-2017, ora 14:40
Aida01
Nu este medic/terapeut
Aida01
Ti-a venit CM pana la urma?
0
05-07-2017, ora 13:02
babyyyyy
Nu este medic/terapeut
babyyyyy
Ti-a venit pana la urma ?
0
06-01-2018, ora 19:00
NoName0
Nu este medic/terapeut
NoName0
Buna ziua!Am un ciclu regulat de 25 de zile care tine 5 zile.Pe 2 decembrie am avut menstruatie normal, pe 13 decembrie am avut un contact neprotejat cu soțul meu cu ejaculare înăuntru, pe 27 decembrie mia venit menstruatia dar care ma tinut doar 2 zile si a curs destul de putin fata de alta data(prima zi a curs mai putin decat de obicei iar ă doua aveam doar dupa ce mergeam la baie si urinam), dupa asta am dureri de burta ca la menstruatie, obosesc foarte tare, foarte puține dureri de sani, dureri de cap, urinari des, putina stare de vomă, durere de mijloc, dar testele de sarcina negative!Posibil sa fi facut prea devreme testul de sarcina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: