sangerare in timpul contactului sexual

07-01-2014
oanamariah
Nu este medic/terapeut
oanamariah
Buna,

De curand mi-am inceput viata sexuala si am si eu o mare nelamurire. Din tot ce am citit si am aflat de la prietene e normal sa existe o oarecare sangerare la primul contact. Asa a si fost...nu m-am mirat nici prea mult cand si la al doilea contact a aparut o sangerare, dar fara a mai aparea si acel disconfort si durere puternica de prima data, mai ales ca a fost la scurt timp dupa primul contact. Ce nu sunt lamurita este de ce si la al treilea contact am sangerat, ce-i drept mai putin decat in primele doua dati, dar totusi m-a lasat surprinsa atat pe mine cat si pe el, mai ales ca nu am simtit nici un discomfort in timpul actului in sine. Este normal sau e cazul sa consult un medic?

Va multumesc
2 comentarii
0
07-01-2014, ora 20:51
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Este posibil ca himenul să se rupă gradat, având in vedere elasticitatea lui. Este posibil să nu-i fi acordat himenului timp suficient pentru vindecare. Încercaţi să aveţi puţină răbdare, 3-4 zile şi dacă neajunsurile continuă, consultaţi un ginecolog. Vă recomand deasemenea să păstraţi o higienă permanentă şi să vă protejaţi corespunzător dacă nu aveţi nevoie de o sarcină acum.
0
07-01-2014, ora 20:57
oanamariah
Nu este medic/terapeut
oanamariah
Va multumesc pentru raspuns, sincer nu mai stiam ce sa cred. Cat despre protectie nu exista in viziunea mea sex fara prezervativ cel putin pe moment. Va multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •