sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual

21-06-2009
alesssia
Nu este medic/terapeut
alesssia
Mi s a intamplat de doua ori ca dupa contactul sexual sa am sangerari usoare sub forma forma unor picaturi insotite de o usturime puternica si de o durere in timpul actului sexual. Suspectez ca ar putea fi vorba si de o candidoza deoarece am si niste scurgeri insotite de un miros urat. Am facut acum aproximativ doua luni un test Papanicolau si un control genital. Ambele au fost ok. Testul a iesit bine iar in urma controlului am primit un tratament(mai exact mi a fost recomandat sa fac timp de 3 zile spalaturi vaginale).As dori un raspuns inainte de a efectua inca un control ginecologic.
Va multumesc!
5 comentarii
0
21-06-2009, ora 18:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi din nou la ginecolog si repeta examenul secretiei vaginale ; acum ai o infectie genitala ce trebuie tratata.Pe perioada terapiei sa nu ai relatii sexuale.Daca dupa terminarea tratamentului vei mai sangera la contact sexual sa repeti testul Papanicolau la alt cabinet.Numai bine!
0
21-06-2009, ora 19:00
alesssia
Nu este medic/terapeut
alesssia
Multumesc. Vroiam sa stiu daca sunt motive de ingrijorare.Sangerarea aceea m a speriat ingrozitor.Din ce cauza credeti ca sangerez?poate fi ceva grav?este posibil sa fie de la o raceala?un chist?Eu am zis k stau linistita cel putin 6 luni dupa efectuarea testului Papanicolau.Exista vreo sansa k numai dupa doua luni dupa efectuarea testului sa fie ceva in neregula?
0
22-11-2009, ora 23:57
adelina.adelina
Nu este medic/terapeut
adelina.adelina
buna. de ceva timp am observat ca in timpul actului sexual apare un miros ciudat. mi s-a intamplat de 2 ori la interval de 2 luni sa am innainte de menstruatie niste scurgeri vaginale dense insotite de mancarimi. si scurgeri vaginale cu un miros neplacut mai tot timpul. am facut programare la ginecolog dar innainte de a merge as vrea sa stiu cam despre ce e vorba. te rog ajuta-ma :) ms.
0
25-11-2009, ora 20:18
nyku_lyly
Nu este medic/terapeut
nyku_lyly
va multumesc. mi se intimpla dupa ce fac sex sa singerez dar vreau sa va spun ca singerez vreo 2 sau poate chiar 3 zile si am dureri miam facut si papanicolau mia dat medicul niste ovule de introdus leam mai repetat si tot asa sa am ceva la colul uterin ???????? mie frica va rog sa ma ajutati cu un rasp+uns ptr ca medicul mier fi introdus o solutie la ex ginecologic si mia zis ceva de genul infectie la col ca acea soluti cica si-ar fi schimbat culoarea ce poate fi?????????????????? si inca ceva.la vreo saptamina de la terminarea menstruatiei normale de 4 zile fara sa fac sex singerez tot asa vreo 3 zile dar cu dureri ca de ciclu ce o fi??????????? va rog mult ast un rasp va multumesc din suflet
0
25-11-2009, ora 20:47
nyku_lyly
Nu este medic/terapeut
nyku_lyly
ori poate nu stiu eu sau mi-ati dat deja un raspuns la intrebarile astea de mai sus dar nu gasesc nimic va rog dati-mi un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •