sangerari

26-06-2007
chantal
Nu este medic/terapeut
chantal
Am luat timp de un an de zile anticonceptionale Triquilar cu care m-am simtit f bine, apoi am facut o pauza de cateva luni, am luat iar o luna si a doua luna mi-au aparut niste sangerari intre menstre care durau pana la inceputul menstruatiei si se continuau cu ea. Asa k am schimbat anticonceptionalele si am inceput sa iau yasmine dar patesc acelasi lucru de la ele.dupa 2 luni de yasmine tot mai am acele sangerari.ce sa fac?sa continui sa iau yasmine sau sa le schimb?
2 comentarii
0
28-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi preferabil să faceţi mai întâi un consult medical şi o ecografie, pentru a lua mai apoi decizia corectă.
0
28-07-2007, ora 00:00
diabboliq
Nu este medic/terapeut
diabboliq
buna ziua.as avea si eu o intrebare.am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale si am ales yasmine pt ca am inteles ca au concentratie mica de hormoni.dupa 7 zile de utilizare in care am avut senzatia de greatza si chiar varsaturi am incetat sa le mai iau.dar ink mai am sangerari dupa ce perioada menstruatie ar fi trebuit sa se termina.sangerarile nu sunt abundente, dar sunt insotite de dureri abdominale si sunt oarecum stresante.sunt normale?ar trebui sa imi fac griji?ce ar trebui sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea - primul ajutor
  • Sânge în scaun
  •