Sângerări din zona anusului.

10-04-2013
notinyourbusiness
Nu este medic/terapeut
notinyourbusiness
Bună ziua... Am o problemă despre care nu îmi e uşor să discut dar mă gândeam să aflu o părere înainte să merg cu ea la medicul de familie... Deci undeva între fese în spatele anusului am un loc de unde sângerez atunci când mă forţez.(când fac treaba mare... nu ştiu termen medical pentru asta...) nu se întâmplă mereu, cam o dată pe săptămână dacă nu şi mai rar. Nu am dureri când ating sau curăţ acea zonă se manifestă doar prin sângerări. La început credeam că e un coş care sa spart, acum nu mai sunt aşa de sigur având în vedere ca se întâmplă de câteva luni şi nu sa vindecat până acum. Aveţi vreo idee ce ar putea însemna asta? Mulţumesc anticipat! PS:-sunt bărbat şi am 18 ani.(nu ştiu dacă e relevant dar pentru orice eventualitate.)
3 comentarii
0
10-04-2013, ora 11:05
mary2013
Nu este medic/terapeut
mary2013
Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa mergi de urgenta la medic!
Din cate spui tu e posibil sa fie o fisura anala dar pana nu te vede un medic nu poti sti!
Am 25 de ani si am fost operata acum 2 saptamani de fisura anala, hemoroizi si polipi, dupa ce am suferit mai bine de o luna de zile, timp in care am cheltuit o multime de bani pe o multime de creme si supozitoare! Eu m-am dus prea tarziu probabil si nu s-a mai putut trata! Asa ca nu sta pana in ultimul moment!
Daca esti din Bucuresti mergi la spitalul Militar la domnul doctor Teodor Artenie e un medic extraordinar, daca nu esti din Bucuresti mergi la un gastroenterolog sau un chirurg, important e sa te vada un medic!
Sanatate multa!
0
10-04-2013, ora 19:11
notinyourbusiness
Nu este medic/terapeut
notinyourbusiness
S-ar putea să ai dreptate... După ce am văzut răspunsul tău am făcut un duş apoi mi-am luat telefonul şi am făcut nişte poze ca să văd mai bine problema... Şi pot să zic că arăta ca o fisură... Mă rog nu am experienţă în aşa ceva deci putea fi orice... Ce vreau să ştiu eu e cum s-ar fi putut întâmpla aşa ceva? Şi nu ar fi normal să simt durere?
0
11-04-2013, ora 12:33
mary2013
Nu este medic/terapeut
mary2013
sincer nu stiu ce sa zic! Eu am avut fisura dar era inauntru (nu am vazut-o, medicul a constat fisura prin atingere) nu stiu sa exista fisura inafara sau in jurul anusului, sa nu fie altceva!
Inca o simptom specific fisurii anale, inafara de sangerare, este durerea foarte mare pe care am simtit-o si eu.
De asta te-am sfatuit sa mergi la un medic pentru un diagnostic corect!
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •