Sangerari intre menstruatii... exista riscul de cancer uterin?

10-08-2008
Marin Alina
Nu este medic/terapeut
Marin Alina
Buna. Am anumite nelamuriri in privinta sangerarilor intre menstruatii. Am 18 ani si de aproape un an, sunt activa sexual. Nu am luat anticonceptionale niciodata. Avem o relatie deosebita, bazata pe iubire si incredere. Insa uneori, intre cicluri, am niste sangerari, insotite chiar si de cheaguri de sange, ca si cand as fi la ciclu...desi ar fi trebuit sa'mi vina peste cateva zile. Dureri nu am de niciun fel, doar ca am acele pete pe slip, rosii, exact ca la menstruatie. Am fost la cardiologie pentru un control, acum cateva zile, iar doctorul mi'a spus ca pierd cam mult sange la ciclu (ma tine in jur de 7-8 zile) si m'a diagnosticat cu tahicardie sinusala. Oare aceasta afectiune a inimii poate sa'mi produca acele sangerari intre menstruatii ? Am citit pe anumite forumuri si chiar si in unele articole, ca exista riscul de cancer uterin... Mi'e frica. Insa as vrea niste pareri... poate voi putea trage concluzii. Va multumesc !
3 comentarii
0
12-08-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Mergi la un consult ginecologic, este cel mai bine;medicul ginecolog iti poate prescrie tratament cu anticonceptionale pentru reglarea ciclurilor menstruale;numai bine
0
12-08-2008, ora 00:00
Marin Alina
Nu este medic/terapeut
Marin Alina
Iti multumesc pentru sfat. Cred ca o sa ma duc la ginecolog pana la urma... Totusi, as vrea parerea unui medic de aici, daca se poate.
0
22-08-2009, ora 18:00
ancutzik20
Nu este medic/terapeut
ancutzik20
buna ziua...in urma cu o saptamana am avut un contact sexual in urma caruia sa rupt prezervativul dupa cam 32 de ore am luat postinor2 iar acum cam la 6 zile dupa ce am luat medicamentul am sangerari vaginare.din ce cauza sunt?eu nu am mai avut sangerari intre menstre niciodata...oare sunt insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •