sangerari la scaun, in special dupa ce mananc mere, fasole...

27-02-2007
paulama
Nu este medic/terapeut
paulama
am 45 ani.la o perioada mai mica sau mai mare in special dupa ce mananc mere, fasole sau alte fermentative, cand am scaun sangerez, picaturi de sange de culoare inchisa. hemoroizi externi nu am. se intampla cam o data pe luna si tine 2-3 zile. ce credeti ca poate fi? multumesc anticipat.
3 comentarii
0
27-02-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Exista si hemoroizi interni, dar singerarea de la hemoroizi este cu singe rosu care picura la sfirsitul scaunului deasupra lui(nu este amestecat cu scaunul).Se mai poate singera si de la o fisura anala dar de obicei aceasta se intimpla dupa eliminarea unui scaun foarte gros si tare de obicei dupa o perioada de constipatie si are aceleasi caracteristici ca si cel de la hemoroizi. Daca toate cestea nu corespund cu simptomatologia d-voasta este bine sa va adresati unui gastroenterolog pentru o colonoscopie.
0
01-03-2007, ora 00:00
paulama
Nu este medic/terapeut
paulama
da sunt hemoroizi interni.si ce trebuie sa fac, ce medicamente sau unguiente trebuie sa folosesc si cum si cat?multumesc.
0
29-03-2009, ora 21:38
puiu33
Nu este medic/terapeut
puiu33
eu am ceva prob cu stomacul mai bine zis din cauza diclofenacului care l-am luat aproape 7 ani ( dureri de spate) pe cale orala.am intrerupt tratamentul cu diclofenac brusc si am observat ca am dureri mari de stomac si uneori sangerari la scaun.am fost la dr luna trecuta si mi-a dat sa fac analizele la sange si dupa ce am obtinut rezultatele am revenit la dr si mi-a zis ca am ceva in stomac care imi provoaca sangerarea si mi-a dat 2 tipuri de antibiotice si inca un tip de pastile care este protector ptr stomac.am urmat tratamentul, nu am mai avut sangerari la scaun un timp dar ieri am vazut iar aceleasi simptome...ce ma sfatuiti sa fac? am uitat sa va zic ca sunt in Anglia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •