sangerari si dureri abdominale

22-10-2009
L.D
Nu este medic/terapeut
L.D
Buna ziua!L.D ma numesc si as vrea sa fiu mai explicita cu ceea ce se intampla cu mine deoarece doresc sa primesc sfaturi ca nu stiu ce sa fac si ce am in primul rand Am facut un avort in urma cu un an am avut dureri foarte mari atunci, mi-am luat reteta recomandata de doctor iar akum cam de 2luni am dureri in timpul actului sexual si scurgeri de chiaguri de sange de culoare maro, nu stiu ce am iar la un medic genecolog inca nu am ajuns.va multumesc!
3 comentarii
0
22-10-2009, ora 15:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mergeti la medicul ginecolog, care cu siguranta o sa va spuna exact ceea ce aveti!Este posibil sa fie vorba de anumite complicatii in urma avortului, poate nu s-a curatat bine locul atunci sau poate ca ati ramas cu o rana ceva.O ecografie transvaginala si o consultatie la ginecolog sunt cele mai indicate in cazul dumneavoastra!
Sanatate!
0
22-10-2009, ora 16:54
L.D
Nu este medic/terapeut
L.D
MULTUMESC PT RASPUNS SI LA GENECOLOG DAK MERG SI NU MA CURATAT BN ATUNCI LA AVORT E POSIBIL SA MA CURETE DIN NOU?ADIK SA TREC INCA ODATA PRIN CEEA CE AM TRECUT CU APROXIMATIE?OFFFFF.AST RASPUNS
0
22-10-2009, ora 20:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca nu s-a curatat bine locul la intreruperea de sarcina, cu siguranta va trebui sa curete din nou, asta inseamna ca se fac cam aceleasi proceduri ca si la avort!Dar mergeti neaparat la medic, pt ca se poate infecta locul in cazul in care nu a fost curatat bine si veti intampina mai multe probleme dupa aceea!!
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •