Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!

06-04-2011
Lariss@
Nu este medic/terapeut
Lariss@
Am 28ani, doi copii, unul de 4ani si celalalt de 2ani.Din adolescenta port marimea A la cupa, iar acum dupa doua nasteri am aceeasi marime doar ca acum sanii imi sunt cu jumatate mai mici.Am 155cm si45kg.Greutatea mi-e si ea constanta tot din adolescenta, doar in timpul sarcinilor am pus 25, respectiv 23kg in plus.Mi-e jena si nu-mi gasesc costum de baie sau lenjerie intima care sa aiba cupa mai mica.Asi dori sa-mi gasesc pastilele cele mai bune pt cresterea sanilor cu ajutorul vostru sau orice alta metoda care sa dea roade cat mai repede si de lunga durata daca se poate.Va rog ceva cat mai natural, pe baza de plante, care sa nu fie nociv organismului.
3 comentarii
0
06-04-2011, ora 22:36
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E decizia ta, e greu sa nu te simti bine in propria piele, nu trebuie sa fim ipocriti, e o problema. Dar ai mare grija cu ce iei, chiar naturist! Am cunoscut femei care au avut mai apoi probleme hormonale si au facut tot felul de adenopatii si chisturi la sani. Nu spun sa te sperii, dar e mai bine sa ai cat mai multe pareri directe si sincere. Poti eventual sa ceri sfatul unui endocrinolog de bun simt care sa nu iti propuna cine stie ce terapie pe baza de hormoni. Caci sanatatea e inainte de toate.
Numai Bine!
0
07-04-2011, ora 10:10
mabu
Nu este medic/terapeut
mabu
am si eu aceeasi problema.ce sa-ti spun.stiu ca nu este tomai placut.dar, trebuie sa te impaci cu tine, sa crezi in tine si totul revine la nomal din punct de vedere psihic.prea multe solutii nu ai.pastilele si alte"leacuri"nu au efect.iti ramane sa apelezi la implant.ceea ce eu nu as face.mie, un medic foarte realist si bun profesionit mi-a spus asa:"medicina trateaza boli, nu anomalii".i-am apreciat sinceritatea si ii multumesc mereu ca a avut puterea sa ma faca sa inteleg ca unele lucruri asa trebuie sa fie.Bafta si Dumnezeu sa te ajute!sanatate sa ai si incredere in tine!
0
20-04-2011, ora 10:50
Lariss@
Nu este medic/terapeut
Lariss@
Multumesc tare mult pt sinceritate si pt sprijinul acordat!N-o sa iau nici o decizie pripita si o sa tin cont de fiecare detaliu.Binenteles ca totul v-a fi doar cu acordul medicului.In caz de nesiguranta, renunt la tot! Nu sunt disperata si ma simt bine in pielea mea si nici de sotul meu nu mi-e jena.Doar in anumite momente ma simt penibil.De exemplu:Cel mai oribil monent pe care il detest si il traiesc, este atunci cand ma aplec(lucrez ceva in gradina, incalt copii, etc.) si decolteul bluzei, tricoului care nu este mare(va dati seama nu-mi permit si nici nu vreau sa port ceva exagerat), se trage putin in acel moment si mi se vad sanii complet, din sutien.Acesta fiind mai mare si neputandu-i acoperi indeajuns.Am incercat bluze, tricouri decupate la baza gatului care au dat roade.Dar orice port, mulat sau nu, se vad clar formele sutienului si lipsa sanilor parca ar fi doua mingi desumflate pe jumatate iar in partea de sus se vad craterele.Oricum, vara nu ma pot imbraca precum toamna si restul defileaza in costume de baie prin gradina.Numai bine, o sa va tin la curent!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  •