sanii durerosi de cateva saptamani

30-09-2013
Cristina216
Nu este medic/terapeut
Cristina216
ma dor sanii de cateva saptamani, dureri care pornesc din san spre axila si brate, mi-am facut testul de sarcina care a iesit negativ si am fost la medicul internist care mi-a gasit anexista in partea stanga. ce as putea sa fac sa nu mai ma doara ?
2 comentarii
0
30-09-2013, ora 20:52
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi si fa-ti ecografie mamara bilaterala. Asa afli in 10 minute ce anume iti da durerile astea si ce e de facut. Poate ai o mastoza fara semnificatie, dar e bine sa elimini si alte posibile cauze mai serioase. Nu incerca leacuri babesti, iti pot face rau la sani, care sunt niste glande ce reactioneaza uneori foarte neplacut.
Sanatate!
0
01-10-2013, ora 11:01
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca si dupa ce urmezi tratamentul pe care ti l-a prescis pentru anexita tot mai ai dureri de sani, atunci ar trebui sa urmezi sfatul Teodorei.

Durerile de sani sunt cauzate de anexita, de cate ori am avut inflamatie pelvina m-am confruntat si cu dureri de sani de tot felul - tensiune, intepaturi, etc.

Cel mai probabil durerea iti va trece odata cu rezolvarea anexitei, insa daca tot mai ai dureri, atunci mergi si investigheaza mai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor sânii?
  •