sanii umflati si frica de sarcina

19-04-2010
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna! am mai vorbit despre problema mea cu sanii umflati si frica de sarcina.dar ca o recapitulare iau ac milligest din 25.03.2010 prima zi de menstruatie de atunci...sanii umflati uneori dureri ca in timpul menstruatiei si urinari dese.. 5 teste de sarcina negative. in data de 14.04 a fost ultima pilula de ac si in 17 dupamasa mia venit menstruatia..dar problema e ca ma tinut pana in 18 pe la amiaza si a fost mai putin ca de obicei pt ca eu inainte eram foarte tare... in 18 noaptea deloc si azi in 19 doar cand urinez asa cate putin si cat degetu pe absorbant... ce credeti ca e din cauza anticonceptionalelor sa imi vina asa putin sau e posibila menstruatia peste sarcina... pe prospect la ac scria ca va tine 7 zile...ce mai pot face pt a depista daca e sarcina sau e altceva fara sa merg la ginecolog testele pot da gres ?
4 comentarii
0
19-04-2010, ora 17:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Milligest scade atat fluxul de sange menstrual, cat si numarul de zile de sangerare. Prin urmare, problema aceasta nu are legatura cu vreo sarcina inchipuita, ci cu tratamentul hormonal.
0
22-04-2010, ora 13:12
snow0000
Nu este medic/terapeut
snow0000
Salut...am si eu o nelamurire si sper sa ma ajute cineva. Am uitat sa iau o pastila din saptamana 3. Am luat-o dupa 13 ore si am citit pe prospect ca daca uiti o pastila din saptamana 3 trebuie sa sari peste pastilele inactive si sa incepi o noua folie cu pastile active sau sa treci direct la pastilele inactive.Am intrebat si la planning ca sa ma asigur si acolo mi s-a spus sa termin folia cu tot cu cele inactive si apoi sa incep alta.Nu stiu ce ar trebui sa fac, am avut contact sexual fara alta protectie in ziua in care am uitat sa iau pastila si presupun ca exista protectie de la pastila anterioara, dar ar trebui sa respect prospectul sau ce mi s-a spus de la planning :-? Multumesc!
0
08-07-2010, ora 23:26
sirbu_nuta
Nu este medic/terapeut
sirbu_nuta
salut...as vrea sa va intreb, daca nu se va intimpla nimic grav deoarece am inceput a folosi din nou milligest dupa 3 luni de pauza numai ca nu in p[rima zi a menstruatiei ci dupa ce sa sfirsit dupa a 3 zile, mersi!
0
12-07-2010, ora 09:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este foarte bine sa reincepeti in oricare dintre primele 5 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •