sanse de a fi insarcinata

08-04-2013
dulcika83
Nu este medic/terapeut
dulcika83
buna seara la toata lumea! as vrea sa aduc in discutie o dilema de-a mea, poate ma ajuta careva.Pe 3 martie, seara am avut contact neprotejat cu ejaculare iar pe data de 23 martie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. aceasta a venit, sa zicem, pe 18 martie dar a fost cu totul diferit, a tinut doar 1 zi si jumatate si fara nici o durere, nicio crampa nimic, dar a fost destul de bogat cantitativ.Care credeti ca ar fi sansele de o sarcina?daca ma poate lamuri cineva va rog nu ezitati!
3 comentarii
0
11-04-2013, ora 12:19
niki24
Nu este medic/terapeut
niki24
Cel mai bine pentru linistea ta ar fi sa dai fuguta la farmacie si sa iei un test de sarcina si sa te asiguri ca totul e ok. Daca contactul a fost cu ejaculare in interiorul vaginului si erai si in zilele fertile, ai putea fi insarcinta. Acum nu imi dau seama exaact ce iti doresti tu, sa fi sau sa nu fi insarcinata :)
succes!
0
11-04-2013, ora 18:08
dulcika83
Nu este medic/terapeut
dulcika83
mersi frumos pt timpul acordat mesajului, imi doresc foarte mult un copil. Nu stiu nici eu daca eram in perioada fertila sau daca 'mititeii' iubitului meu au rezistat pana la ovulatia mea.Un test l-as face dar mi-e teama de un eventual rezultat negativ.oricum cred ca voi afla in curand raspunsul la intrebarea mea.Sper din toata inima sa fie ceea ce imi doresc!
0
11-04-2013, ora 23:23
niki24
Nu este medic/terapeut
niki24
Chiar m-a bucurat mesajul tau. In sfarsit cineva care isi doreste un copil aici pe forum. Si eu astept cu nerabdare varsta potrivita conceperii unui copil, si sa pot vorbi la fel ca si tine. Eu sunt mica, am doar 17 ani, si inca ma feresc de o posibila sarcina. Am prieten de 4ani de zile si amandoi asteptam cu nerabdare sa ne mutam impreuna si sa facem un copil:)
Inafara de testul de sarcina ai putea sa iti iei si un test de ovulatie sa stii exact cand trebuie sa "actionati"!!
Nu iti fie teama de testul de sarcina, daca nu e pozitiv acum..luna viitoare dupa niste calcule amanuntite cu siguranta va fi POZITIV!
Iti doresc multa sanatate si tie si viitorului bebe si te astept cu vesti noi. Inca odata calculeaza foarte bine ziua ovulatiei si atunci esti pe aproape. Succes/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •