Sanse de sarcina?

21-10-2016
Delaploiesti
Nu este medic/terapeut
Delaploiesti
Buna, povestea mea pe scurt sta in felul urmator: In urma cu cateva zile am faut un mini maraton de sex cu prietena mea, am cumparat lubrifiant si am incercat durex performa. Am facut sex pe la ora 19, totul ok, un dus scurt, plecat la cina, dupa la aproximativ ora 22..sex poate o ora, ejaculat in prezervativ..dupa pe la 1 noaptea iar sex poate o ora jumate fara ejaculare..din cauza prezervativului banuiesc nu puteam face nimic.. dupa povesti, poate era vreo 4 dimineata si din prostie, am facut maxim 5 minute sex fara prezervativ fara ejaculare, ne-am oprit ca nu mai aveam energie. Problema e ca nu am curatat deloc penisul in timpul acesta si ma doare capul de o zi cand ma gandesc daca a mai ramas ceva pe el sau habarnam. Care ar fi urmatorul pas? cat de mari sunt sansele de sarcina? tin sa precizez ca nu foloseste anticonceptionale. Va multumesc.
2 comentarii
0
21-10-2016, ora 22:48
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
In ordinea semnelor de intrebare:
-test de sarcina dupa minim 2 saptamani, pentru liniste. Apoi alegeti o metoda confortabila de protectie;
-foarte mici, abia se vad la microscop, dar se vad (sansele);
0
22-10-2016, ora 09:46
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Si care a fost scopul acestui maraton?
Exista un risc mic de sarcina. Este important sa nu pierdeti din vedere ca sexul reprezinta o cale de apropiere si placere, nu abuz care duce la diverse probleme, ca cele intampinate. Educatia sexuala va poate proteja atat de situatii neplaxute cat si de bolile specifice.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici