Sanse de sarcina nedorita?!

03-01-2009
Letal
Nu este medic/terapeut
Letal
Eu si prietena mea suntem virgini si de fiecare data cand incerc sa o penetrez(neprotejat) doar capul penisului intra si mai mult nu pot pur si simplu! Ea zice ca poate peretii ei vaginali sunt prea ingusti! ervenind la subiect as vrea sa stiu daca eu am ejaculat la baza vaginului ei avand in vedere ca a fost prima zi dupa c.m se poate sa ramana insarcinata?!

Astept raspuns!

Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
03-01-2009, ora 18:18
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu sunt şanse foarte mari de sarcină
0
03-01-2009, ora 21:02
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
crina 22 nu stie ce vorbeste!!!
nu poate sa ramana insarcinata. sunt sanse extrem de mici sa ramana gravida, fiind si in prima zi dupa c.m. in timpul menstruatiei nu sunt sanse sa ramana gravida deloc, iar apoi vreo cateva zile dupa si inainte de cm, sunt sanse mici de tot. din cate stiu sunt sanse foarte mici timp de vreo 7 zile dupa si inainte ( eu nu ma iau dupa ei k nu se stie niciodata, eu calculez doar doua zile inainte si doua dupa c.m si atat). si se poate sa aiba himenul "gros" si trebuie sa se lubrifieze bine. sau folositi un lubrifiant, , , si in primul rand trebuie sa fie relaxata total (ps: incearca si cu un degetut mai intai. )..
si ar fi mai bine sa va protejati, cu prez sau anticonceptionale.
0
03-01-2009, ora 21:19
Letal
Nu este medic/terapeut
Letal
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns! Ea zice ca maine vrea sa mearga la o farmacista sa intrebe ce ar trebui sa faca!

Sunt de acord cu prezervativul insa fiind prima data ea vrea neaparat fara! Am incercat cu degetul insa tot degeaba! O sa vedem mai incolo, acum ne linistim putin! Ea zice ca din cauza penisului destul de mare si a peretilor ei vaginali mici nu pot sa o pentrez!

Va multumesc!
0
03-01-2009, ora 23:32
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
am spus : "nu sunt şanse foarte mari de sarcină"... poate trebuia să adaug staţi liniştiţi. am zis acelaşi lucru pe care l-ai zis tu talida89 doar că nu am explicat nimic. care e problema?
0
03-01-2009, ora 23:39
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
şi oricum există şi cazuri de femei cu ovulaţii neregulate la care chiar în timpul menstruaţiei sau puţin înainte în ceea ce se numeşte perioada sigură... există un ovul... nu sunt foarte dese dar există...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •