Sarcina ??? Urgent va rog raspundeti mi !!

24-05-2018
Anaissss
Nu este medic/terapeut
Anaissss
O prietena a facut sex anal ea find inca virgina, iar prietenul ei a ejaculat in interior, ea spune ca dupa asta s-a sters, spalat bine. Contact sexual au incercat sa aiba dar protejat cu o sapt inainte sa se intample asta dar nu au continuat deaorece o durea rau.
2 comentarii
0
24-05-2018, ora 15:13
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Interesant ca pe prietena a durut-o mai mult sexul normal decat cel anal...Ce sa zic, fiecare cu gusturile lui.
Spuneti-i prietenei ca, pentru ca o femeie sa ramana insarcinata trebuie ca lichidul preejaculator sau sperma sa ajunga in intrarea/interiorul vaginului.
Daca aceasta nu s-a intamplat prietena nu este insarcinata. In istorie se cunoaste o singura femeie care a visat si a ramas insarcinata...In rest la toate celelalte s-a aplicat regula de mai sus.
0
30-12-2023, ora 22:59
Embe
Nu este medic/terapeut
Embe
Imi pare rau sa va spun(sincer), d-le psiholog, dar modul dvs de a raspunde ''colegilor de viata'', (e un fel de a spune),..e destul de..arogant.Ca sa nu mai spun ca si ''boala'' de care suferiti e tot de tip ''arogant''.Se numeste AUTOSUFICIENTA si din toate raspunsurile dvs reiese ca ea(boala) e acolo in dvs si nu vrea sa va paraseasca pt ca e mana in mana cu TRUFIA.Poate va mai ganditi cand luati in bascalie insasi religia.V-as da tema pt acasa, ca celor mici de scoala primara, sa scrieti pe 100 de pagini cuvantul ''Respect'', poate aveti noroc si vi-l veti insusi, d-le psiholog, care dati sfaturi sexuale(asta mi-aduce aminte de scoli ''sarace'' in profesori, unde faci biologia, geografia si sportul cu...proful de...psihologie..!Zi buna si..spor la scris..(ma refer la cele..100 de pagini..)!-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •