sarcina?

23-12-2006
nnsn
Nu este medic/terapeut
nnsn
Nu mai stiu exact cand am avut ultimul ciclu, oricum in noiembrie ori pe 6 ori pe 15.
Folosesc prezervativul, dar nu ne spalam dupa fiecare contact.
Nu mi-a venit ciclul de atunci. Am facut 2 teste de sarcina, pe 15 si 19 decembrie ambele au iesit negative.
Am avut o luna stresanta la servici dar nu cred sa imi intarzie atat din cauza asta. Am luat anul asta de trei ori postinor, dar ultima oara in august.
Credeti ca sunt insarcinata?Sau ce ar putea fi?
2 comentarii
0
04-01-2007, ora 00:00
elena88
Nu este medic/terapeut
elena88
am avut aceeasi problema in urma folosirii tabletelor de postinor.Esti sigura ca le-ai luat la ore absolut exacte?Asta ar putea cauza dereglarea hormonala.Eu nu am avut ciclu 3 luni, desi eram absolut sigura ca nu aveam cum sa fiu insarcinata (4 teste de sarcina negative).Mi s-a spus ca ovarele mele si-au incetinit activitatea.Am luat un tratament de 10 zile cu Duphaston si in ultima zi, mi-a venit ciclul.Nu te speria, nu are cum sa fie sarcina daca testele au iesit negative.Cauta-ti un ginecolog bun!Succes
0
22-11-2010, ora 09:06
carmenmalheiro
Nu este medic/terapeut
carmenmalheiro
buna, eu sin noua aici si am si eu o mare nelamurire, am sa incep explicatie cum toata lumea o face aici ca sa fiu cit mai clara. am avut ciclu pe4 noiembrie m-a tinut multisor ca de obicei cu intreruperi mici, apoi toate bune, am avut contacte sexuale cu sotul neprotejate, si la sfirsitul lunii mi-a venit iar o scurgere, am avut dureri de burta in prima zi cu scurgere nu abundenta maronie si rosu deschis apoi din a doua zi mai mult mucus cu urme de singe foarte foarte deschis, doar o umezeala asa apoi asta vreo 2- 3 zile apoi nimic.de atunci am inceput sa ma simt obosita extrem si somnolenta oboseam la efort, aveam greturi si urinez extreeeeeeeeeem de des dar nu ma ustura urtra nimic, si inca ceva burta mea e balonata, unflata jos tot timpul; Am zis ca sint constipata ca sint intestinele dar chiar daca am fost constipata am reusit sa elimin putin cite putin si problema cu constipatia nu e de azi e de ani de zile si nu m_ama simtit asa ca acum? Imi cer scuze ca am scris mult dar va rog daca puteti sa_mi dati un raspuns. mentionez ca acum aproape 2saptamini am facut un test de sarcina si e negativ, dar acum vad ca simt sinii cam contractati in orice caz cam unflati fata de inainte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •