sarcina

03-11-2009
ina2008
Nu este medic/terapeut
ina2008
buna!problema pe caree nu o inteleg este de ce nu pot ramane insarcinata?am facut control la ginecolog care m-au asigurat ca nu am probleme, ciclul il am regulat, spermograma sotului este buna si cu toate acestea nu reusim sa avem un bebe?ce se poate face in aceste cazuri?va rog sa ma ajutati cu un raspuns?
se poate sa iau ceva care sa mareasca sansele?un tratament cu ovule este indicat?
3 comentarii
0
03-11-2009, ora 19:54
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
contează şi de câtă vreme încercaţi, se consideră probleme de la un an de zile de contacte sexuale neprotejate clar încercări de a rămâne însărcinată. probleme pot fi multe, dar dacă la control v-a ieşit totul normal la ambii eu zic să continuaţi să încercaţi relaxaţi, nestresaţi şi să vedeţi ce se întâmplă. dacă aveţi mai puţin de un an de încercare, nu începeţi tratamente hormonale sau altceva.
0
03-11-2009, ora 23:13
st3fy
Nu este medic/terapeut
st3fy
As dori sa imi raspunda si mie un doctor.cred ca sunt insarcinata in 2 saptanani. As dori sa stiu daca exista vreo pastila care sa intrerupa sarcina sau vreo injectie ceva.Va rog mult sa imi raspundeti! Multumesc!
0
12-12-2009, ora 23:26
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
cred ca ai gresit sectiunea, aici sunt femei care vor intr-adevar sa fac copii si nu pot si vii tu ca ai ramas insarcinata si nu stii cum sa avortezi,
nu exista nici o pastila decat avortul provocat, gandeste-te bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •