Sarcina

21-04-2016
ika03
Nu este medic/terapeut
ika03
Buna seara, tocmai am aflat ca sunt insarcinat in urma efectuari unui test de sarcina.Ultma menstruatie am avut-o pe 17martie, ieri pe 20 aprilie am facut analiza beta hgc, rezultatul a fost de 730mUI/ml, azi medicul meu de familie m-a speriat spunandu-mi ca e prea mica valoarea.Azi la pranz am repetat analiza dar la alt laborator, rezultatul a fost de1183mUI/ml.Ce parere aveti?Posibil sa fie o sarcina cu risc, cum ar fi o sacina extrauterina!Ma innebuneste gandul acesta, tinand cont ca valorile sunt mici.Multumesc anticipat.Menzionez ca am si niste dureri de burta uneori in partea dreapta, uneori in stanga, alteori la centru (in zona uterului), dat si la prima sarcina am avut dureri, chiar mai mari.
1 comentarii
0
25-04-2016, ora 16:18
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Riscurile sarcinii extrauterine vi le poate spune numai ginecologul in urma consultatiei si a ecografiei. Valorile rezultatului cresc pe masura ce sarcina avanseaza in varsta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: