sarcina cu probleme | Forumul Medical ROmedic

sarcina cu probleme

22-04-2009
camelia731
Nu este medic/terapeut
camelia731
buna,
sint insarcinata in 33 saptamani dar la morfologia fetala mi-au spus ca bebe e dezvoltat pt 27 saptamani, are aproare 1500 gr, arterele uterine contractate, placenta nu functioneaza bine si bebe nu misca decat daca mangaii burtica si atunci de fapt nu pot spune ca se misca ci doar simt contractii si burtica se intareste.o data la doua zile merg la medic fac ecografii pt a vedea daca mai poate sta bebe in burtica sau trebuie intervenit de urgenta. ceea ce nu am indraznit sa intreb medicul este daca pot sa sper intr-un final bun pt bebe meu.a mai trecut cineva prin asa ceva?pot spera ca voi naste si voi avea acest copil fara probleme?
3 comentarii
0
22-04-2009, ora 22:55
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
ooff, imi pare tare rau sa aud ca ai asa probleme..:-((Si eu sant insarcinata dar noi santem bine.Nu stiu ce sa-ti zic despre situatia ta pt ca nu am trecut prin asa ceva dar un lucru pot sa-ti spun:nu-ti pierde speranta.Eu am incredere ca pana la final veti fi bine amandoi.Curaj si incredere.Va pup si astept vesti bune de la voi.
0
26-04-2009, ora 12:21
camelia731
Nu este medic/terapeut
camelia731
multumesc pt urari, din pacate pe 24 am nascut o fetita mica, 1500 gr, frumoasa(am vrut neaparat sa o vad), dar cum spuneam din pacate era moarta cand s-a nascut. Ma rog sa imi dea Dumnezeu putere sa merg mai departe.Mult noroc cu sarcina in continuare si sa ajungi la final cu bine.
0
26-04-2009, ora 20:21
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Camelia..imi pare nespus de rau sa aud asta...:-(((((Dumnezeu sa odihneasca micutul ingeras pe care ti l-a luat.Nu stiu cat te ajuta asta dar sant, cu sufletul, alaturi de tine.Fii tare si ai incredere...te pup..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 3
  • Sarcina săptămâna 4
  • Sarcina săptămâna 5
  • Sarcina săptămâna 6
  • Sarcina luna II
  • Sarcina luna III
  • Sarcina luna IV
  • Saptamana 33
  •