Sarcina cu sex protejat?

16-07-2018
simonab4
Nu este medic/terapeut
simonab4
Bună ziua. Luna trecută, menstruația mi-a venit pe data de 18, iar ovulatia a avut loc pe 3 iulie. Pana pe 1 iulie(inclusiv) am făcut sex cu prietenul meu protejat si dupa actul sexul am verificat si prezervativele (umplandu-le cu apă sa vedem daca nu cumva s-au spart). Prezervativele nu erau puse invers si avand in vedere ca le-am verificat de fiecare data dupa sex, pot zice ca nu erau nici sparte. Erau ok de fiecare dată. Zilele acestea am avut simptomele premenstruale (sâni umflați, coșuri mici pe față, dureri de spate etc), dar ma gandesc sa nu fie in acelasi timp și simptome de sarcină. Am citit pe internet ca acestea pot fi si simptome de sarcina. Am mai auzit cazuri de acestea. Mâine ar cam trebui să îmi vină și mă tem să nu rămân însărcinată. Credeți că pot rămâne in cazul ăsta? Eu sunt genul mai panicata de fel si imi e frică si prietenul meu imi spune sa stau linistita, fiindca mereu cand am facut-o si ejacula, o scotea inainte sau ma retrageam eu.
1 comentarii
0
17-07-2018, ora 12:19
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna ziua,

Va felicit pentru ca va luati masuri de precautie. Cel mai probabil, simptomele sunt premenstruale. Ar fi oricum mult prea devreme sa aveti simptomele unei sarcini, la cateva zile dupa asa zisa conceptie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici