sarcina ecograf 14 saptamani

23-09-2011
sads
Nu este medic/terapeut
sads
sarcina de 14 saptamani se vede la ecograf abdominal sigur?
6 comentarii
0
23-09-2011, ora 19:23
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
da
0
23-09-2011, ora 20:45
sads
Nu este medic/terapeut
sads
o sa va relatez povestea: ultimulcontact sexual acum 14 saptamani, fara sa ejaculeze. de atunci mi-a venit de 4 ori menstruatia-de 2ori mai redusa cantitativ-. am facut vreo 10 teste in momente diferite- toate negative. un bhcg negativ, mai mic decat 1 la 13 saptamani de la presupusul contact.
in plus, cand trebuia sa am 7 saptamani am facut control la gineco si eco intravaginala-medicul nu a pomenit de o sarcina.
iar azi am fost la alt medic, am cerut eco abdominala, a zis ca uterul e gol, dar -pt ca ii spusesem ca ma simt mai grasa- a zis ca poate am o extrauterina sau o sarcina oprita din evolutie, ca trebuie sa ma controleze si altfel sa stie.
am refuzat ca eram speriata,.
mentionez ca nu am simpoteme.
ce credeti?
0
23-09-2011, ora 20:55
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ai fost la medic ginecolog????
0
23-09-2011, ora 21:03
sads
Nu este medic/terapeut
sads
da.
ce parere ai?
0
23-09-2011, ora 22:02
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
pai, un ginecolog incepe prin a te intreba care sunt motivele pentru care ai venit, apoi te consulta pe masa ginecologica (tu ai facut acest consult????), dupa care hotaraste, in functie de ce gaseste, urmatorii pasi.n-am o parere prea buna despre acest lucru si nu pot sa cred ca nu au remarcat existenta unei sarcini, fie ea chiar extrauterina.oricum mergi la alt medic ginecolog, sarcina extrauterina poate aduce complicatii grave.multa bafta.
0
24-09-2011, ora 18:07
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
Diagnosticarea unei sarcini extrautrine este asigurată prin două examene, asociate de multe ori, practicate în spitale :
- analize de sange, care determina dozarea, în urină sau în plasma sangvină, a hormonului specific al sarcinii, hormonul corionic gonadotrofic (HGG), secretat de către corion întâi, apoi de către placentă, organe de hrănire a oului, indică un nivel, în general, inferior nivelului aşteptat pentru vârsta sarcinii. In mod normal in primele saptamani de sarcina normala, nivelul HCG se dubleaza la fiecare 2 zile, iar daca nivelul HGG este scazut se vor face si alte teste pentru a determina cauza exacta.
- ecografia poate pune în evidenţă o activitate cardiacă embrionară în afara uterului. În afara acestui semn direct, examenul poate pune în evidenţă un uter de dimensiuni mai mici, care nu corespunde cu data sarcinii. O sarcina normala este vizibila in uter la ecograf la 6 saptamani de la ultima menstruatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Expunerea prenatală prelungită la ultrasunete a dus la scăderea densității osoase la iepurii tineri
  •