Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor

02-07-2009
Lorelei Costea
Nu este medic/terapeut
Lorelei Costea
Buna. De vreo 3-4 zile acuz niste dureri, ca cele inainte de menstra si sanii ma dor. Simptomele acestea nu le-am m-ai avut de multi ani...si le aveam in perioada in care nu luam anticonceptionale. Acum iau ac de vreo 4-5 ani cu cate o pauza de cate 1-2 luni pe an, doar ca luna aceasta am fost foarte imprastiata si am uitat sa iau de vreo 2 ori cate 2 zile pastilele. Am mai avut perioade sa uit sa iau pastilele si nu am patit nimic, doar ca atunci dupa ce uitam o zi doua urmatoarele le luam foarte regulat. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata si daca da, ce complicatii implica o sarcina de acest fel...tinand cont ca inca continui sa iau pastilele. Va multumesc pentru un eventual raspuns.
4 comentarii
0
02-07-2009, ora 00:36
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
sarcina nu..pt ca daca ai uitat sa iei o pastila..si inainte ai luat ok..si dupa ai luat ok.. nu ar avea cum pt ca inca esti influentata de dozele dinainte si dupa pastila uitata... posibil sa iti apara niste sangeri inaintea menstruatiei.. mie una asa mi a fost... iar treaba cus arcina o stiu de la medicul meu ginecolog.. daca nu ai luat o pastila mergi inainte ca e bine. doar ca ai aceste sangerari premenstruale.. nu e obligatoriu sa le ai... iar durerile de sani sunt normale inaintea menstruatiei in majoritatea cazurilor, , ,
0
02-07-2009, ora 19:34
Lorelei Costea
Nu este medic/terapeut
Lorelei Costea
problema tocmai asta e ca nu le-am luat nici in continuare foarte ok.si nu a fost vorba de o zi, ci de 2 si...si nu odata...de 2 ori intr-o luna...dureri de sani nu am mai avut de acum...cred ca de vreo 4 ani.si nici aceste dureri. Voi astepta si voi vedea ce se intampla, in mod normal sapt. asta termin folia de ac, si sapt. viitoare ar trebui sa imi vina cm.daca nu...imi voi face un test.dar e rau ca stau cu emotiile in san pana atunci. Iti multumesc mult oricum pentru raspuns.
0
02-07-2009, ora 19:38
Lorelei Costea
Nu este medic/terapeut
Lorelei Costea
Imi fac griji pentru ca am m-ai citit pe alte forumuri, persoane care au ramas insarcinate pentru ca au uitat sa ia o singura pastila.si la mine e vorba de 2 zile.nu ar fi o problema o sarcina.dar mi-e frica ca ac sa afecteze in vreun mod daca chiar e.
0
20-08-2009, ora 21:05
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
nui ar treb sa iti faci griji pt ca esti sub pritectia pastilelor dinainte chiar daca ai uitat in luna aia sa iei 2 pastile..serios..
ce vesti ai ? a trecut ceva de la ultimul post aici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •