sarcina - Intrebare!

17-02-2008
BAndreea
Nu este medic/terapeut
BAndreea
...Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi intarzie menstratia. Acum insa trec prin aceasta poblema.E a 5-a zi de intaziere si cu toate ca mi-am facut un test de sarcina (din care a rezultat ca nu sunt insarcinata), sunt totusi ingrijorata.Ma dor sanii ca in fiecare luna..insa atat. Se poate sa fie o intarziere cauzata de stresul sesiunii..sau sunt alte cauze...cu execeptia sarcinii?!!?..
va multumesc.
3 comentarii
0
17-02-2008, ora 00:00
wiliana2828
Nu este medic/terapeut
wiliana2828
buna nu vreau sa te sperii dar cam aceleasi simtome le-am avut si eu inainte de a ramane insarcinata dar la mine mi-am facut testul si a iesit pozitiv s-ar putea sa fii s-ar putea sa nu.mai ast o sapt si iti faci testul iar...bafta
0
17-02-2008, ora 00:00
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Buna. incearca un nou test peste o saptamana daca tot nu iti vine, intarzierea CM poate fii cauzat de multi factori, si eu sunt acum in aceeasi dilema numai ca eu am o intarziere a CM de 11 zile si la fel ca tine acum o saptamana am facut un test care a iesit negativ, eh e greu sa fii femeie nu ;) oricum sfatul meu este ca daca nu iti vine si repeti testul peste o saptamana si iti arata ca nu esti gravida parerea mea e sa te duci fuguta la un doctor ginecolog pt ca o intarziere mare a CM nu e de bine, toate cele bune. karroly.
0
28-02-2008, ora 00:00
lor3na
Nu este medic/terapeut
lor3na
am o mare dilema!!!!!! cu cateva zile in urma mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si..s-a intamplat pe neasteptate..nu am folosit nici un fel de protectie.si nici nu am luat pastila de a doua zi...el spune sa stau linistita k nu a ejaculat in mine.dar sunt nelinistita.cate sanse sunt sa fi ramas insarcinata???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: