Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!

09-05-2011
tita claudia
Nu este medic/terapeut
tita claudia
sunt in insarcinata in aproape 6 saptamani.am facut prima ecografie la 5 saptamani, iar doctorul presupune ca ar fi sarcina extrauterina.In uter nu a depistat nimic, dar dansul a gasit ceva langa ovarul stang, totusi nimic concludent(am fost depistata si cu ovare polichistice ).Mi-a recomandat Beta Hcg, pe care l-am repetat la 72 ore(vinei si luni ).prima data a fost o valoare de 535, iar la repatarea analizei a iesit 1981.Nu am scurgeri, nu am greturi, doar o durere acuta in zona pelvina din cand in cand (de max 2 ori pe zi ).singura durere permanenta este durerea de sani.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece nu stiu ce sa mai fac.credeti ca ar trebui facuta inca o ecografie?si cand anume??se poate vizualiza acum, la 5 sapt si 5 zile??VA ROG DIN SUFLET DACA PUTETI SA IMI RASPUNDE-TI !!!VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!!
4 comentarii
0
10-05-2011, ora 22:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Beta HCG arata existenta uei sarcini.E prea mica varsta, parerea mea este sa nu faci prea frecvent ecografie, se recomanda doar una la 3 luni de sarcina. Nu faci decat sa te stresezi inutil si sa-ti faci griji. Stai cuminte, ia din cand in cand pentru durerile pelvine un No-spa si peste doua luni repeta ecograful. Atunci se va vedea mai clar ce fel de sarcina este. Daca pana in sapt. a 12-a apar sangerari vaginale, te prezinti imediat la ginecolog.
0
11-05-2011, ora 13:12
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna Claudia! La 7 saptamani sarcina se vede bine. Daca esti foarte nelinistita, avand in vedere ca ti s-a spus despre o eventuala sarcina extrauterina, poti merge la un echo pe la 7 saptamani ca sa fii sigura. Intr-adevar, acum e prea mica sarcina sa se poata vedea. Iti doresc numai bine si sa fii optimista, stresul nu face bine! Sper sa nu se supere d-na dr. Balcan pentru comentariul meu, dar am trecut si eu prin asa ceva si te inteleg. Sanatate!
0
11-05-2011, ora 15:48
tita claudia
Nu este medic/terapeut
tita claudia
Va multumesc pentru raspuns!o sa tin cont de sfaturile dvs.

Multa sanatate tuturor !

Cu multa stima,
0
02-07-2011, ora 08:50
valentina ionela
Nu este medic/terapeut
valentina ionela
buna si eu am avut o sarcina extrauterina nu era pe uter ci sub uter si avem 9 sap de sarcina si aveam scurgeri dar ieri nopate a pornit hemoragie si am chemat abulanta si mau dus la spital si miau facut chiretaj. dar am mai avut si anul trecut o sarcina de genul asta exrtauterina intrebarae mea este daca mai pot sa mai fac copii va rog lamuritima
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 6
  •