sarcina? o parere va rog.. :)

24-06-2012
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Bună ziua..imi cer scuze de deranj insa aş dori o părere a unui specialist
Am sa încerc sa fiu cât mai explicită, deşi din cauza stări de preocupare probabil voi greşi ceva..
Acum 5 luni am avut contact sexual.. menstruatia Mi-a venit normal întârziere 3 r zile ceva obişnuit.. insa la ultimele 2 luni ma ţinut 2 zile si apoi 2 zile de culoare maronie... Ma doare burtica..ma simt imbalonata.. sensibilitate a sanilor.. dureri de spate..oboseală..
Desigur am făcut 3 teste marca diferită toate negative... Am făcut o ecografie acum 2 luni mi.a spus ca e infecţie..dar totusi eu ma simteam rău.. mam speriat crezând ca doctorul a făcut vreo eroare..am făcut test de sarcina pe baza de urină la laborator negativ.. dar Nu ma convins eu parcă Bad ca burta mea creşte si simt ca ceva se mişcă..uneori ma inteapa alteori ma mănâncă.. burtica asa ca mam dus la un alt medic povestindui si MIA explikat ca e aproape imposibil asa ca MIA apăsat puţin burtica spunând ca Nu e sarcina.. dar stările pe care eu le am.. de la ce sunt ??? Chiar sunt derutată..o părere va rog.. mulţumesc anticipat
8 comentarii
0
24-06-2012, ora 01:42
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Oare toţi sa greşească??
0
25-06-2012, ora 09:59
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Trebuie sa mergi la un consult OG +ecografie. Testul de laborator, Beta HcG, la termenul descris de tine, nu are cum sa fie eronat. Diagnosticul nu-l ofera decat medicul dupa un consult.
0
25-06-2012, ora 14:42
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Mulţumesc :-)
0
25-06-2012, ora 20:50
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
e aproape imposibil sa fii insarcinata. de acum 5 luni si pana aucm, s'ar fi vazut sarcina in primul rand, la echo se vede de la saptamana 4-5, testele de sarcina sunt 98-99% sigure, menstruatia ti'a venit... poate ai o anexita din ce descrii tu. de la ea te poti simti mai balonata, de la dereglari menstruale poti avea sensibilitatea sanilor... oricum. nu esti, eu zic ca nu mai are rost sa faci atatea teste si sa te linistesti :) eu din saptamana 5 mi'am dat seama ca sunt insarcinata, si in a 6-ea am avut 3 teste pozitive + echografia a confirmat... si menstruatia peste sarcina vine f rar, si atunci cand vine e doar de 3 luni peste... nu e regula, dar oricum. am avut si eu anexita si asa m'am simtit, k tine.
0
04-07-2012, ora 16:45
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Andra mulţumesc chiar e bine atunci cand cineva iti Da o părere luna aceasta MIA venit cm si nustiu ce sa cred.. ar fi trebuit sa merg p 6 luni ar fi imposibil sa fiu..dar Sincer nustiu ce sa cred
0
04-07-2012, ora 16:45
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
La cat timp se vede burtica..? Si in caz de cm peste sarcina câte luni vine?? Si cum se manifestă?
0
14-07-2012, ora 01:56
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
eu sunt in 2 luni jumate, si deja nu imi mai vin pantalonii vechi. deja mi'a crescut burtica jos, pe linia pantalonilor. si pe la 4-4.5 luni l'ai fi simtit cum da din picioare... mamei mele, cand era insarcinata cu mine, i'a venit inclusiv in luna 4, si atat... si daca vine cm peste sarcina, tine f putin, 1-3 zile, si e f inchis la culoare. iar testele plus analiza de sange pt detectarea sarcinii nu au cum sa greseasca, deci eu zic sa te calmezi si sa nu iti mai faci probleme.. :) eu am stiut k sunt insarcinata la 6 saptamani, mai ales din cauza sanilor care nu imi mai incapeau in sutien si nu ii mai puteam atinge din cauza sensibilitatii.
0
03-08-2012, ora 13:41
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Andra... Felicitări pt sarcina.. si Uite de ce îmi era frică Nu scap lună trecută Nu MIA venit cm si trebuia sa vină p 28 :( sa fie oare o dereglare ??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •