sarcina oprita din evolutie?

16-11-2013
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
buna ziua. sunt insarcinata in 7 saptamani, acum 4 zile am fost la conctrol si l-am vazut pe bebe, i-am auzit si inimioara. pana acum 2 zile sanii ma dureau si erau tari, acum nu ma mai dor deloc si sunt moi ca inaine de sarcina. parca si greturile si-au mai pierdut intensitatea si uneori am usoare crampe abdominale. poate fi un semn al opririi sarcinii din evolutie. la doc sunt programata peste o luna, credeti ca ar trebui sa merg la un control mai repede/
9 comentarii
0
16-11-2013, ora 22:52
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
mihaela

buna mihaela.tot ce vreau sa iti zic este ca fiecare sarcina este diferita cum fiecare femeie este diferita...daca unele femei au greturi, asta nu inseamna ca toate au...daca unele au sanii tari, asta nu inseamna ca toate le au la fel.ceea ce ti se intampla tie este normal, asta pentru ca inaintezi cu sarcina si nicidecum o evolutie proasta s-au ceva de genul asta...este doar o parere dar cel mai bine si mai bine ca sa stai linistita si sa ai un bebe sanatos, mai bine mergi la medic mai devreme si vezi cum stau lucurile.tu esti mama pana la urma si poti merge peste ei ori de cate ori simti ca ceva nu este in regula:)fii tare si iti doresc sa ai o nastere usoara si sa ai un bebe sanatos:)!multa sanatate!
0
16-11-2013, ora 22:58
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
multumesc mult de raspuns.probabil imi voi face o programare mai repede la eco ca sa fiu eu linistita, sa nu-l mai stresez nici pe bebe.
0
16-11-2013, ora 23:48
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
da asa este cel mai bine crede-ma, atat pentru tine cat si pentru bebe:)o seara frumoasa si sper sa vii cu ganduri bune si cu vesti bune!!!o seara linistita!
0
17-11-2013, ora 22:41
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Uni bebelusi stau mai linistiti si isi deranjeaza mama mai rar, dar cel mai important este daca tu mai simti cum se misca copilul, ca el este foarte afectat de stresul mamei, sau poate el se odihneste ca si pentru el este foarte obositor.CEL mai bine este sa mergi la un alt medic care sa-ti faca ecografie ca sar putea ca cel care te supravegheaza sa se simta lezat ca mergi la el la un interval asa de scut si sa se supere, daca se poate spune asa.Eu am avut ghinionul sa o cunosc pe cumnata lui "' almanahe"" care era insarcinata si careia ia decedat fatul de trei saptamani si medicul zicea ca totul este OK si dupa aproximativ cateva luni nu stiu exact cat a decedat si ea DUMNEZEU SA O ODIHNESCA IN PACE.Asa ca fa bine si mergi la u control sa vezi daca bebe este OK succes.
0
18-11-2013, ora 01:17
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
buna Mihaela...eu zic sa nu te impacientezi degeaba...sunt foarte normale starile tale...si eu am stat cu frica mai ales primele 3 luni ( bine ca pe mine ma mai apuca si acum uneori daca bebe este mai lenes :)) stai linistita si nu te mai stresa...e normal ca stairle sa alterneze..eu am avut dureri de spate si crampe abdominale ( ca la menstruatie) in primele 3-4 luni.


P.S--Marton ea nu poate simti cum misca bebela la 7 saptamani..bebele il simti de pe la 16-18-20 saptamani ( depinde de la caz la caz).

sanatate multa Mihaela, sarcina usoara si un bebe sanatos.
0
18-11-2013, ora 01:30
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Bia nu te contrazic ca nu pot dar cand voi ramane din nou o sa fiu atent la cate saptamani misca.
Sper ca nu te-ai suparat dar ma oftic cand vad numai oameni suparati pe acest forum, stiu ca este unul medical dar hai sa mai postam asa ca mine si reusitele nu numai nereusitele sau necazurile NU CREZI CA AR DA BINE?
Eu intru zilnic seara sa vad ce mai este nou si inafara de mine si cativa care am mai scris si despre cum ne este in timpul tratamentului nimic.
0
18-11-2013, ora 17:58
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
va multumesc pentru timpul alocat intrebarii mele si pt raspunsuri. o sa incerc sa ma linistesc, iar daca simptomele intarzie sa apara, voi suna medicul. astazi parca iar mi-a fost putin rau, insa sanii sunt tot moi si nedurerosi. sper sa fie bine pana la urma. seara frumoasa tuturor
0
18-11-2013, ora 22:26
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MULTA SANATATE SI TIE SI BEBELUSULUI si o sarcina usora.
0
23-11-2013, ora 17:06
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Sarcina oprită in evoluţie se poate diagnostica la vârsta aceasta prin ecografie (se urmăreşte frecventa cardiaca a embrionului), respectiv un set de analize hormonale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: