Sarcina sau dereglare hormonala?

04-01-2018
Aale
Nu este medic/terapeut
Aale
Buna seara! Sunt noua pe acest forum. Am 21 de ani, iar de o luna mi-am inceput viata sexuala. Mentionez ca am folosit metoda ejacularii in afara vaginului. In lunile octombrie si noiembrie am avut menstruatie pe data de 29, insa in lunile antrerioare menstruatia a fost la diferenta de doua zile (21, 23, 25, 27). Menstrutia nu mi-a venit nici pana astazi. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ. De vreo saptamana am si mancarimi in zona genitala, urmate de usturime cand urinez. Aceste mancarimi mai apareau si pana sa incep viata sexuala. Desi repet, nu mi-a venit menstruatia pana azi, insa am dureri de burta care tot apar si trec, sunt de scurta durata. Inainte de menstruatie sanii mei deveneau sensibili si se intareau, luna aceasta nu s-a mai intamplat asta. Oare este vorba de o sarcina? Multumesc!
6 comentarii
1
05-01-2018, ora 12:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati facut o infectie. Mergeti la ginecolog si urolog.
Metoda pe care o folositi va poate lasa insarcinata din cauza faptului ca lichidul preseminal contine spermatozoizi. Folositi prezervativ pentru a preintampina avorturile.
Recomand sexul dupa casatorie. Se evita astfel aparitia bolilor cu transmitere sexuala si a avorturilor.
Cereti tratament si pentru partener de la medic. Tratamentele se fac in acelasi timp fara relatii sexuale in aceasta perioada.
0
05-01-2018, ora 19:15
Aale
Nu este medic/terapeut
Aale
Suntem logoditi, locuim impreuna. De aceea am indraznit sa nu folosim prezervativul. Exista posibilitatea ca intarzierea menstruatiei sa fie de la acea infectie? Multumesc!
1
05-01-2018, ora 20:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asta nu se poate afla decat daca faceti un test de sarcina.
0
05-01-2018, ora 20:46
Aale
Nu este medic/terapeut
Aale
Am facut un test de sarcina sure check miercuri, pe data de 3, insa a iesit negativ. Dar din informatii am inteles ca testele pot fi si fals negative. Multumesc tare mult pentru raspunsuri!
0
05-01-2018, ora 23:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru putin.
0
06-01-2018, ora 18:59
NoName0
Nu este medic/terapeut
NoName0
Buna ziua!Am un ciclu regulat de 25 de zile care tine 5 zile.Pe 2 decembrie am avut menstruatie normal, pe 13 decembrie am avut un contact neprotejat cu soțul meu cu ejaculare înăuntru, pe 27 decembrie mia venit menstruatia dar care ma tinut doar 2 zile si a curs destul de putin fata de alta data(prima zi a curs mai putin decat de obicei iar ă doua aveam doar dupa ce mergeam la baie si urinam), dupa asta am dureri de burta ca la menstruatie, obosesc foarte tare, foarte puține dureri de sani, dureri de cap, urinari des, putina stare de vomă, durere de mijloc, dar testele de sarcina negative!Posibil sa fi facut prea devreme testul de sarcina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul