Sarcina sau nu?

03-11-2013
Annca Nicoleta
Nu este medic/terapeut
Annca Nicoleta
Buna ziua! Daca ma poate ajuta cu un raspuns sau o parere as fi foarte recunoscatoare. Am 23 de ani si vreau sa am un bebe. Am avut menstra pe data de 1 octombrie care normal tine 6 zile si este destul de abundenta, deci aceasta a fost normala. Dupa ce am scapat de menstra, am avut grija sa imi dau seama cand are loc ovulatia si am facut tot posibilul sa raman insarcinata, eu am un ciclu menstrual de 30 de zile. problema este ca la vreo o saptamana jumate de la data ovulatiei am inceput sa am unele simptome cum ar fi oboseala si nevoia de somn, cateodata somn agitat noaptea, unele mirosuri pe care nu le agream acum nu le mai spuort deloc, mi se face pur si simplu greata din nimic, mameloanele s-au inchis putin la culoare si ma constip groaznic. acum pe data de 31 oct trebuia sa imi vina menstra si mi-a venit, insa foarte diferita, rosie si diluata parca si m-a tinut doar 2 zile jumate fata de 6, iar in aceste zile, ca si cantitate pe zi a fost cam jumatate fata de cum era normal. eu imi doresc sa fiu insarcinata si asa m-am si gandit ca poate sunt si am menstra peste sarcina, mama fiind insarcinata cu fratele meu a avut cate 5 zile mensta in primele 2 luni de sarcina drept pentru care a aflat ca e insarcinata pe la 3 luni si ceva. astazi mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ, oare ce sa fie? sa fie sarcina sau nu? pot fi testele fals negative? voi merge si la un control insa pana atunci poate a mai trecut cineva prin asa ceva si ma poate lamuri :) multumesc!
4 comentarii
0
03-11-2013, ora 20:30
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
in general testele de sarcina sunt destul de precise...poti face si un test din sange care iti va confirma sau infirma- cu toate ca din cele povestite de tine tind sa cred ca raspunsul este ca nu esti insarcinata..nu dispera si mai incearca.uneori sarcina poate aparea de la primele incecari, alte ori dupa o peioada mai lunga de timp..
0
03-11-2013, ora 20:37
Annca Nicoleta
Nu este medic/terapeut
Annca Nicoleta
merci :) insa am luat legatura cu un medic si mi-a spus ca aceste sangerari sunt ceva normal in prima luna de sarcina si ca de obicei testele de sarcina detecteaza sarcina la cel putin 3 saptamani de varsta fetala si ca tot ce este posibil sa fiu insarcinata si ca as avea vreo 2 saptamani si deasta nu iese la test :)
.daca era sa nu fiu imi venea normal, adica abundent si 6 zile.maine urmeaza sa ma duc la analize
0
04-11-2013, ora 00:23
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
EU sunt tatic nu am fost inca insarcinat dar am 9 cunostinte care isi doresc enorm copii, unele pierd sarcina si pana la urma cand au incetat sa se mai gandeasca frenetic la cum sa ramana insarcinate au reusit.TE SFATUIESC SA LASI NATURA SA-SI URMEZE CURSUL SI SA FI MAI RELAXATA.FECUNDAREA OVULULUI SE FACE LA APROXIMATIV 5 ZILE DE LA CONTACTUL SEXUAL AM VAZUT UN DOCUMENTAR PE DISCOVERI DESPRE ASTA SI ERA DAT EXACT DE LA FECUNDATIE PANA LA NASTERE CAUTAL PE NET SI URMARESTE-L. SUCCES
0
04-11-2013, ora 13:51
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
http://www.synevo.ro/hcg-total/

despre testul de sarcina analiza HGG..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •