sarcina si ovulele

12-10-2009
tautanalexandra
Nu este medic/terapeut
tautanalexandra
buna, sunt noua si acesta e primul meu comentariu.
As vrea sa aflu daca tratamentul cu ovule peste sarcina pune in pericol sanatatea bebelusului.
Sunt insarcinata in 7 saptamani ma simt extraordinar de rau, greata si dureri de stomac permanente si am 2 rani pe col, consecintele nasterii anterioare si se pare ca de 3 ani persista o infectie pe care o tin sub contro ba cu un tratament, ba cu altul.Si acum, desi am ramas gravida fara sa ne dorim un alt copil(avem un baiat si o fetita)si cred ca s-a intamplat pt. ca medicul ne-a spus sa nu folosim nici o metoda contraceptiva pe perioada tratamentului, si asa am facut, rezultatul este un bebe.vreau sa stiu daca tratamentul dinainte, cel actual si infectia pot afecta fatul in vreun fel.va multumesc mult, mult de tot
4 comentarii
0
12-10-2009, ora 17:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat pt. starile de rau si greata care pot fi rezolvate f. repede si fara efecte adverse.
0
12-10-2009, ora 18:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ranile de pe col trebuiau cauterizate.Ce fel de infectie cronica genitala ai ? Cu ce germeni ? Ce inseamna infectie tinuta sub control cu tratamente 3 ani ? Cum nu faci tratament infectia revine? Ovulele nu-ti vor afecta sarcina, ai mai luat si altceva in afara de acestea ? Infectia genitala cronica tratata incorect sau netratata este mai periculoasa pentru bebelus.
0
13-10-2009, ora 14:59
tautanalexandra
Nu este medic/terapeut
tautanalexandra
Nu mi-au cauterizat ranuile pt.ca mi-au spus ca nu se pot cauteriza infectate fiind.Fac cinstita cam la 3, 4 saptamani si am luat "monurol"contine fosfomicina (DCI) trometamol 5, 631g.Am luat timp de vreun an jumate capsula de slabit.
Nu am idee ce germeni contine infectia, nimeni nu-mi da nici un detaliu.
D-na ginecolog mi-a spus ca nu e de competenta mea sa cer atatea detalii pe care oricum nu le inteleg.Si mi-a mai spus ca tot la 10 zile sa merg sa ma vada dansa ca sa imi poata tine infectia sub control.
Nu stiu ce sa fac.Nu vreau in nici un caz un bebelus bolnav.Va rog sa ma ajutati macar cu un sfat.Multumesc.
0
15-10-2009, ora 17:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dar iti putea explica pe intelesul tau.si infectia trebuie tratata odata si bine, eradicata; medicul trebuie sa stea de vorba cu tine si sa-ti dea informatiile necesare pentru a evita o alta reinfectare, nu timp de 3 ani sa te tot tratezi fara rezultat si sa faci si doua rani pe colul uterin.In 3 ani ai facut vreun test Papanicolau ?Dupa o cura de tratament ranile se pot imediat cauteriza Parerea mea este ca trebuie sa te interesezi de un alt ginecolog, competent si mai comunicativ, anturajul familial sau de la serviciu sigur va scoate la iveala un medic bine pregatit acolo unde stai.Deci schimba ginecologul. urmeaza tratamentul corect si tu si partenerul, fara relatii sexuale in timpul terapiei, pastreaza regulile de igiena intima zilnic, utilizeaza lenjerie de bumbac si ai grija de tine si de bebelus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna II
  •