Sarcina?! Va rog raspunsssss

10-03-2018
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Buna, am 19 ani, dar fac petting cu iubitul meu de 7-8 luni, mereu o făceam îmbrăcați și tot tacâmul, dar pe la începutul lunii Ianuarie ne-a luat valul și am făcut acel petting cu atingerea organelor sexuale, fără nici un fel de penetrare și fără ca el sa ejaculeze in acea zona, țin sa mentionez ca sunt virgina si logic, eram și in acel moment, am o menstruație nu tocmai exactă, variază in general cu 2-3 zile, de obicei îmi vine in jurul datei de 15-16. Mi-a venit normal in luna Ianuarie după acel petting, mi-a venit și in Februarie, iar acum trebuie sa se instaleze in câteva zile, simt deja durerile de burtica dar difuze momentan. Nu am grețuri, pofticioasa am fost mereu de fel, și cu toate acestea sunt o persoana cu o anxietate severa și paranoia nu ma lasă sa stau liniștita. Este vreo sansa sa fiu însărcinată? De atunci orice petting a fost cu prezervativ in cazul atingerilor organelor genitale.Va rog seriozitate.
7 comentarii
0
10-03-2018, ora 23:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Cea mai sigura, ieftina si rapida solutie de a afla este testul de sarcina. Faptul ca va venit menstruatia de doua ori de la momentul respectiv arata sanse minime de sarcina. Totusi, pentru linistire testul de sarcina este cea mai simpla solutie.
Daca sunteti o persoana cu anxietate severa, ca sa nu transformati sexul intr-un calvar este important sa va faceti o educatie corecta, din surse autorizate, verificate. Educatia sexuala va va ajuta sa evitati multe situatii complicate, cum este si cea de fata.
0
11-03-2018, ora 00:29
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Va mulțumesc pentru răspuns!
1
11-03-2018, ora 00:41
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Fi-v-ar virginitatea a dracu! Esti virgina pe dracu...nedeflorata da, dar nu virgina... lol
Generatii de ratati...
0
11-03-2018, ora 00:44
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
@David90...Virgina fizic ma refer, pentru ca nu a existat niciodată penetrarea, iar prin urmare himenul este neatins, despre acea virginitate vorbesc, deoarece dacă sunt sau nu din punct de vedere psihic nu afectează o potențiala sarcina, cealaltă poate contribuie in vreun fel, de aceea am ținut sa specific.
2
11-03-2018, ora 01:22
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Esti nedeflorata nu virgina fizic... :)) Vezi in DEX sensul cuvantului "virgin/a".
S-apoi, nu stiu de ce tin fetele cu tot dinadinsul sa isi pastreze himenul intact mai mult timp (pana il intalnesc pe Fat-Frumos probabil, pe care-l vor da pe spate cu "virginitatea" lor), pe cand acesta poate fi perforat si de saua de la bicicleta, si astfel le-ar scuti de niste scene horror mai tarziu cu SO-ul... If you know what i mean...:))

P.S. Incearca sexul oral si anal, si vei fi in continuare la fel de "virgina fizic"...lol Plus ca te scuteste si de sarcina, deci numai avantaje. :))
Oral sex can make your day, but anal sex makes your hole weak.. :))
2
11-03-2018, ora 21:14
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
aici oamenii cauta ajutor medical si nu educatie morala. daca nu reusiti sa ajutati pacientii, mai bine nu comentati.
0
11-03-2018, ora 22:44
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Mulțumesc, in legătura cu ce am spus ce părere aveți? Am motive de îngrijorare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici