Scaun cu mucus si sange.

06-06-2017
Catalin7
Nu este medic/terapeut
Catalin7
Buna ziua.
De aproximativ 2 luni am o problema, scaun cu mucus si sange, tin sa mentionez ca am mai avut aceiasi problema acum 7 ani si atunci am consultat un specialist care a spus ca ar fii vorba de diaree infectioasa, atunci am folosit linex si ceai de galbenele si cam intr-o luna mi-a trecut.De data aceasta nu am nici diaree sau alt simptom inafara ca de cele mai multe ori fac scaun amestecat cu sange sau uneori ramane sange si mucus pe hartia igienica, am cate o zi, poate doua in care nu am nici o problema, tin sa mentionez ca de un an si jumatate tin o dieta stricta undeva la 1500-1800 de calorii pe zii in ultimele luni inainte sa am problema am folosit mai mult usturoi si condimente pe orice mancare, problema era mai grava in primele doua saptamani si am fost la medicul de familie care mi-a prescris omeran, debridat si sun-lyte, ceai de galbenele si de curatarea colonului si mi-a spus sa scot din dieta alimentara cafeaua si iaurtul, intradevar problema s-a diminuat eram mult mai bine, dar totusi inca era prezenta am fost inca o data la el si mi-a dat acelasi tratament, dar problema nu a disparut si in ultimele 2-3 zile a fost mai grava si scaunul scazut cantitativ, am facut si niste analize de sange, , Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici" nu prezentau paraziti intestinali, toate erau bine si doar monocitele erau in loc de 1.00, 1.08 si spunea ca nu sunt anemic, tin sa mentionez ca inainte sa consult medicul de familie in primele 2 saptamani am luat eubiotic dar problema nu s-a diminuat.Este cazul sa ma gandesc la ceva grav si ar trebuii sa consult un medic specialist urgent? Pentru ca inca mai am inca doua saptamani de scoala si nu vreau sa lipsesc.
4 comentarii
0
07-06-2017, ora 22:57
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Faceti o colonoscopie.
0
19-06-2017, ora 00:23
Codi94
Nu este medic/terapeut
Codi94
Având în vedere că se accentuează simptomele in urma consumului de condimente e clar că colonul e deranjat.Observi schimbarea scaunului după consumul anumitor alimente, lapte, lucruri.picante, dulciuri ? Nu cred că ar trebui să ți fac griji, dar ar fi indicat sa faci o.colonoscopie că sa vezi cauza scaunului schimbat.Sângele e roșu sau negru ??este
la suprafață scaunului sau amestecat ?Poate fi un sindrom.de colon iritabil care este foarte frecvent datorita stresului, alimentației și stilului de viață. Alte teste bune de făcut ar fi coprocultura, coproparazitologic.asta este doar o părere, nu sunt medic, sunt studenta in anul 4 deci pot sa ajut cu câteva păreri.
0
22-06-2017, ora 20:07
Catalin7
Nu este medic/terapeut
Catalin7
Am fost si am facut colonoscopie si este vorba de inflamatia mucoasei colonului si un polip, amandoua sangereaza dar foarte putin, de aceea culoarea difera uneori.
0
22-06-2017, ora 23:15
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara. Consultati un medic specialist gastroenterolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •